În încercarea de a face fotografia perfectă, doi tineri și-au pierdut viața. Evenimentul tragic a avut loc la cascada Chicao din sudul Braziliei. Fernando Danziger, în vârstă de 31 de ani, și Any Caroliny Duarte, în vârstă de 23 de ani au decedat în data 14 martie.

Se pare că evenimentul tragic s-a petrecut din cauza unei fotografii. Cei doi se aflau împrună cu mai mulți prieteni într-o excursie, ajunși la cascada Chicao s-au oprit pentru a admira peisajul, iar Any Caroliny a vrut să facă fotografia perfectă, lucru ce i-a adus moartea.

Tânăra a încercat să se apropie cât mai mult de margine pentru a surprinde perfect cascada în fotografie, dar a alunecat, moment în care, prietenul ei a încercat să o prindă, dar au căzut amândoi, izbindu-se de pietrele aflate la baza cascadei.

Cei doi au căzut în gol de la o înălțime de peste 40 de metri. Prietenii celor doi au asistat îngroziți la momentul tragic. Any și Fernando erau iubitori de natură și astfel de drumeții le erau familiare, motiv pentru care cei apropiaţi nu-şi pot închipui cum de s-a produs o asemenea tragedie.

Echipele de salvare au ajuns la locul accidentului cu un elicopter, însă era deja prea târziu. Din primele cercetări, ambii ar fi murit în urma impactului. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost duse la Institutul Medical Legal din Londrina, iar circumstanțele din jurul morții acestora vor fi cercetate de Poliția Civilă Faxinală.

Carolin Minciuc