Ieri, 16 martie în timpul ședinței online a Consiliului Superior al Magistraturii, o judecătoare s-a afișat într-o ipostază mai puțin potrivită pentru o asemenea întrunire. Aceasta și-a etalat din greșeală decolteul în prim plan.

Potrivit portalului Sinteza, judecătoarea  Valentina Coptilet, membră a CSM, în timpul ședinței online s-a aplecat ca să-și ridice ceva de pe masă, și din neatenția  a ajuns într-o ipostază jenantă. Camera dispozitivului de pe care se conectase la ședință, a ajuns să-i filmeze doar decolteul.

Momentul ar fi fost ignorat și trecut cu vederea de restul colegilor, însă aceștia au fost amuzați pe parcursul întregii ședințe. 

Paranteze.md amintește că acesta nu este unicul moment jenant înregistrat la ședințele organizate de oficialii din Republica Moldova.

Unul dintre cele mai sonore cazuri au fost momentul când o deputată socialistă a mers la un restaurant în timpul ședinței online a Comisiei Juridice și a început a soribi zeamă fără să-i pese că astfel de ședințe sunt transmise în direct și le pot viziona orice cetățean.




Carolin Minciuc