O mamă din Marea Britanie și-a dus fetița la urgențe deoarece a crezut că micuța a înghițit o cască AirPod. Dispozitivul apărea ca fiind în stomacul copilului, atunci când un iPhone era apropiat de zona respectivă.

Chloe Saunders, în vârstă de 22 de ani, a folosit aplicația dedicată pentru a vedea unde este dispozitivul rătăcit. A avut impresia că acesta a fost înghițit de fetița ei de 2 ani, care se juca atunci cu carcasa căștilor.

Fără să mai stea prea mult pe gânduri, tânăra și-a dus copilul de urgență la un spital din apropiere, la ora 23:30. Acolo, medicul a descoperit că dispozitivul se afla, de fapt, în buzunarul de la piept al fetiței.

„Când ești panicată nu gândești logic. Am crezut că un AirPod se afla în interiorul ei și ar putea exploda”, a declarat Saunders.

March 30, 2021— chlo (@chlllllo)

Last night at 11pm we took Zara to A&E because we thought she swollowed my fucking airpod. I got an airpod tracker app so when I put it on her tummy it said 100% and could track it. Waited a pissing hour for the doctor to see her and the doctor found it in her fucking pocket. 😭


Acest caz a fost unul cu final fericit. Uneori căștile wireless chiar ajung în stomacul proprietarilor. Un bărbat din SUA, care a mers la spital după ce s-a trezit cu gâtul uscat și în imposibilitatea de a mai bea lichide, a descoperit că înghițise în timpul nopții o cască marca Apple.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD