Încurcate mai sunt căile dragostei, mai ales pentru cei care nu prea știu să le urmeze și le cam place să-li complice viața. Ceea ce a făcut o tânără blondină din Iași întrece orice imaginație și poate fi încadrat lejer la scenarii bune de film.

Ceea ce se anunța a fi o noapte romantică și plină de amor s-a transformat într-o aventură de toată frumusețea, la poliție. O blondină și-a băgat amantul în dormitor, însă ce a urmat este de-a dreptul incredibil.

Conform bzi.ro, Maria Păunița Cecan, o blondină în vârstă de 25 de ani a cunoscut un bărbat, de 30 de ani, din Roman, pe nume Alin Ionel Pricope și, pentru că au ajuns să se înțeleagă foarte bine, au decis să locuiască împreună. Numai că, uneori trecutul te ajunge din urmă și la fel s-a întâmplat și cu Maria Păunița. Înainte de a-l cunoaște pe actualul partener de viață, femeia avusese o altă relație cu un alt tânăr.

De la bal, la spital!

Deși socotelile cu trecutul păreau a fi încheiate, cei doi au decis, într-o seară, să se întâlnească în apartamentul femeii.

Tânărul a ajuns în apartamentul Păuniței, s-a făcut ”comod”, numai că – după un oarecare interval de timp – a apărut Alin Ionel Pricope, partenerul actual al tinerei. Pricope a început să-l lovească pe băiat și l-ar fi amenințat cu moartea. Ulterior, l-a filmat dezbrăcat și i-a cerut o sumă importantă pentru ca imaginile deocheate să nu ajungă pe rețelele de socializare. „Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, amenințat și filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a șantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Tânărul agresat a reușit să fugă din apartament și a depus o plângere la poliție, iar Păunița și Pricope au fost ”săltați” de polițiști. Maria Păunița Cecan este acuzată de șantaj și complicitate, iar Alin Ionel Pricope a fost acuzat de distrugere, șantaj, lovire și amenințare.