O femeie din Mexic a călătorit 5000 de kilometri ca să întâlnească un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul Internetului, dar a sfârșit ucisă și tranșată pentru organe. Cei doii au dialogat mai multe luni pe o aplicație de dating înainte ca Blanca să ia decizia de a merge la Lima, în Peru.

Blanca Arellano a călătorit 5.000 de kilometri pentru a-l întâlni pe Juan Pablo Jesús Villafuerte, dar a avut parte de o moarte oribilă.

 

Femeia a fost ucisă și tranșată, iar bărbatul a fost arestat sub acuzația de „trafic de organe umane”.

Presupusul criminal, student la medicină

Blanca l-a cunoscut pe o aplicație de dating pe Juan Pablo (37 de ani), student la medicină umană și biotehnologie.

Femeia a luat avionul și a călătorit aproape 5.000 de kilometri din Mexico City până în Lima, Peru. Cei doi petrecuseră o săptămână împreună și părea să fie vorba despre dragoste între ei, scrie Daily Mail. După aceea, Blanca a dispărut și nimeni n-a mai știut nimic de ea. Ultimul contact cu familia l-a avut în data de 7 noiembrie. O nepoată a cerut ajutor pe Twitter, dar l-a contactat și pe Juan Pablo, care i-a răspuns că femeia a decis să plece pentru că nu putea să-i ofere viața pe care și-o dorea și se plictisea cu el. Pe 9 noiembrie, pe o plajă a fost găsit un cap și s-a stabilit că este al femeii din Mexic. La scurt timp după aceea, au fost găsite și alte părți ale corpului.

Între timp, Juan Pablo postase pe TikTok organe umane de vânzare. Bărbatul a fost arestat la scurt timp după aceea.

Sursa. Gândul.ro

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD