O australiancă a descoperit că logodnicul ei se filma în timp ce o viola în somn, bărbatul urmând să fie condamnat ca infractor sexual.

O femeie din Melbourne îl bănuia pe logodnicul ei că o înșală, motiv pentru care a intrat în contul său de e-mail, unde a descoperit însă mai multe filmări în care acesta o viola în timp ce ea dormea, scrie The Guardian.

 

Bărbatul de 34 de ani, tată a doi copii, a pledat vinovat pentru trei acuzații de agresiune sexuală și două acuzații de viol, motiv pentru care va fi condamnat ca infractor sexual periculos, se arată în dosarul aflat pe rolul unei instanțe din statul Victoria.

Cei doi se aflau într-o relație de mai bine de doi ani, logodnicul recunoscând că a violat-o în total de 7 ori ș ia agresat-o sexual de alte 21 de ori, fără ca ea să știe.

Procurorii au arătat că femeia a descoperit nouă e-mail-uri pe care bărbatul și le-a trimis de pe contul personal pe cel de muncă, în fiecare apărând în timp ce o abuza sexual pe logodnica sa, care dormea. Femeia s-a putut identifica în filmări după tatuajele sale.

Aproape toate filmările cu violurile din somn sunt foarte scurte, de câteva secunde

 

 

Potrivit clipurilor realizate de bărbat, primul incident a avut loc în primele ore ale zilei de 19 septembrie 2020, când logodnicul ei a atins-o, a dezbrăcat-o și a violat-o.

 

S-a filmat agresând-o din nou în aceeași noapte și apoi în dimineața următoare, în timp ce ea dormea ​​ și din nou pe 17 octombrie 2020.

 

Aproape toate filmările găsite sunt foarte scurte, de doar câteva secunde, una singură durând aproape 12 minute.

 

Femeia a declarat că s-a simțit rănită și dezgustată profund că cineva cu care era într-o relație intimă a trădat-o și frustrată pentru că nu a știut atâta timp ce i se întâmplă.

 

S-a simțit violată și rușinată, a mai spus ea. ”Nu am idee cum aș putea să mai am vreodată încredere în cineva”, afirmă femeia.

 

Tânăra spune că durerea ei vine și din pierderea relației pe care o avea cu cei doi copii ai fostului logodnic, dar și cu familia acestuia, care îi devenise propria familie.

 

Audierile continuă înainte de pronunțarea sentinței.

 

 

 

Sursa: StirilePROTV

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc