O bunică a murit înjunghiată, strângându-şi în braţe cei trei nepoţi, încercând cu disperare să îi salveze din calea unui criminalul care a pătruns în casă şi i-a atacat, în Rusia.

Tatyana Krutova, în vârstă de 45 de ani, avea grijă de Veronika, în vârstă de opt ani, și de gemenii Dmitry și Mikhail în timp ce părinții lor ieşiseră la plimbare. La scurt timp a fost găsită moartă, ţinându-şi în braţe nepoţii, într-o încercare disperată de a le salva viaţa.

Bunica a încercat să îşi salveze nepoţii cu propriul trup

Mama copiilor, Irina Klepinina, a contactat poliția când s-a întors acasă şi a descoperit că uşa apartamentului lor din orașul Likino-Dulyovo, aproape de capitala Rusiei, Moscova, era blocată. În interior se aflau cei trei copii ai ei, mama și suspectul.

Poliția venită la faţa locului a spart ușa, însă a fost prea târziu. Nu au mai putut decât să constate decesul celor patru victime, toate înjunghiate „de mai multe ori”. Potrivit Mirror, bunica a fost găsită fără viaţă, strângând în braţe trupurile nepoţilor ei, pe care încercase să îi salveze de atacator.

Un alt copil al familiei, Olga, de șase ani, nu ar fi fost prezent atunci când frații și bunica ei au fost uciși.

Ofiţerii l-au găsit şi pe suspect, aflat într-un episod maniacal, de „nebunie şi violenţă”, potrivit spuselor acestora. Sergey Morozov, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat în legătură cu presupusul atac. Omul ar fi ucis-o prin înjunghiere atât pe femeie, precum şi pe nepoata ei de 8 ani şi pe cei doi nepoţi în vârstă de doar 2 ani, pe 7 martie.

Presa locală a raportat că bărbatul ar avea probleme de natură psihică, dar nu a fost făcută nicio confirmare oficială. În schimb, fotografiile acestuia postate pe reţelele de socializare îl arată ca fiind un tânăr complet lipsit de gânduri violente, petrecăreţ, căruia îi place să se distreze şi să meargă în vacanţe şi să cunoască alţi oameni.

Întreaga comunitate a rămas fără cuvinte la aflarea tragediei

„Cuplul nu era niciodată fără copii. Făceau totul împreună. Erau cea mai bună familie” a declarat un vecin.

Cazul a fost preluat de Comitetul de anchetă din Rusia sub conducerea personală a directorului autorității, Alexander Bastrykin. Bărbatul a fost reţinut subsuspiciunea de crimă în cazul celor patru victime. Ancheta este sunt în curs de cercetare.

Sursa: Observator

Dionisie Rusu