Cel puţin o persoană a murit, iar altele, inclusiv un agent de poliţie, au fost rănite în urma unui incident armat produs într-un liceu din statul american Tennessee. Incidentul armat a avut loc luni după-amiază (în cursul nopţii de luni spre marţi, ora Republicii Moldova) în Liceul Austin-East Magnet din statul Tennessee, informează CNN, citați de Mediafax.

Sute de poliţişti au fost solicitaţi să intervină la liceu după ce un individ a deschis focul. Biroul şerifului din comitatul Knox a comunicat că incidentul armat s-a încheiat deja şi zona a fost securizată.

Cel puţin o persoană a fost ucisă în incident, iar altele, inclusiv un agent de poliţie, au fost rănite, a comunicat Poliţia, conform postului tv local WVLT. Agentul rănit nu prezintă risc vital.

Nu se ştie dacă bărbatul decedat în incident era suspect sau victimă. Autorităţile au comunicat că un suspect a fost imobilizat şi reţinut. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului armat.

"Clădirea liceului este securizată acum, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au ajuns la familii", a declarat un oficial din cadrul Poliţiei locale, Bob Thomas.