O zi cu optimism. O să devenim și mai încrezători în forțele noastre și o să consolidăm și încrederea în cel de lângă noi.  

Horoscop 29 aprilie 2024 - Taur

O să vă bucurați de revederea unor oameni cu care aveți multe în comun, poate ați și colaborat și o să puneți la cale o afacere care să vă prindă bine, să vă aducă succes și bani.

Poate se apropie momentul în care o să vă căsătoriți și pregătiți terenul, vorbiți cu partenerul de cuplu să vă asigurați că e de acord.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Gemeni

Se conturează un du-te vino la cont și o să și cheltuiți bani că sunt multe de cumpărat, dar sunt și bani de încasat, și o să fiți chit pe chit.

O să vă asociați cu niște tineri să puneți în practică o idee și să fie o rampă de lansare pentru voi toți.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Rac

Poate vă recunoaște cineva că ați promis că vă dați acceptul pentru o colaborare și o să reflectați la răspuns până vă întoarceți din vacanța de Paște.

Se poate să primiți o invitație la un eveniment care va avea loc în zilele libere și vă duceți, așa se pare.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Leu

Vin ceva bani de la serviciu, poate fi un bonus de Paște, un supliment salarial, așa cum se poate să aducă și ființa iubită mai mulți bani la bugetul familiei.

Vi se confirmă o rezervare, poate plecați de azi dacă vă luați o zi, două, în plus și o să vă tihnească sejurul.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Fecioară

Vă așteaptă și rudele și prietenii care prin țară, care prin străinătate și o să vă faceți programul așa fel încât să apucați să vă vedeți cu toți cei dragi.

Se pare că v-ați pus de acord cu partenerul de cuplu în privința petrecerii timpului liber de sărbători și o să puneți toate lucrurile la punct.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Balanță

O să colaborați în termeni buni cu cineva care e dispus să duceți la bun sfârșit ce v-ați propus și o să economisiți un efort, o să vă puteți vedea de alte treburi, că aveți destule.

Sunt niște treburi de rezolvat acasă și o să vă străduiți să le duceți pe toate la bun sfârșit.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Scorpion

Vin de undeva niște bani, pot fi din salariu, sau dintr-o altă sursă paralelă cu serviciul și o să vă descurcați cu cheltuielile, acum în preajma sărbătorilor.

O să tot primiți invitații să le faceți o vizită prietenilor, și în funcție de program o să treceți pe la cei care vă cheamă pe la ei.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Săgetător

Se poate să vi se aprobe un credit bancar, să vi se rezolve problema locuinței și să se concretizeze totul după sărbători.

Se vine cu o ofertă de muncă, pot fi lucruri pe care să le faceți cu plăcere și să câștigați bani frumoși.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Capricorn

Poate o să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vă datorează bani și o să vă faceți înțeleși, ca să vă puteți primi banii.

Se poate să primiți un bonus că ați depășit norma, ați obținut profit și șefii vă răsplătesc.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Vărsător

Preocupările de grup o să vă aducă satisfacții atât în plan profesional, cât și personal, și o să puneți la cale proiecte noi.

Se poate să vă alegeți niște colaborări, ca să vă suplimentați veniturile, și o să vă îmbogățiți experiența o să deveniți și mai buni profesioniști.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Pești

E momentul să scăpați de toate restanțele, achitați toate datoriile și pregătiți terenul pentru o nouă lansare în lumina reflectoarelor.

O să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vor să vă fie mai ușor la treabă și o să vă mai relaxați și voi întrucâtva.

Horoscop 29 aprilie 2024 - Berbec

O să vă implicați într-o activitate care vă atrage toate privirile asupra voastră și o să vă bucurați de un plus de vizibilitate.

Poate vă ocupați de mașină, s-o reparați, să vă luați alta, dacă vă costă prea mult devizul pentru reparații.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc