Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2024. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, dar și pentru ascendent. 

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Dincolo de motivele de revoltă pe care le descoperi acum sau de care îți amintești, este nevoia ta vitală de armonie în relațiile de orice fel. Tu decizi ce contează mai mult. Rămâi calm pentru a gândi limpede în orice situație!

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Ai parte de o zi deosebit de interesantă, prin invitația de a aborda altfel cele mai delicate probleme cu care te confrunți, poate și sub influența unor persoane mai experimentate. Fii atent la tot ce vezi pentru a te dezvolta și mai mult!

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Poate fi o zi cu trăiri mai intense, dar ar fi bine ca acestea să nu te conducă spre decizii categorice. Există riscul unor exagerări pe care le vei înțelege mai târziu. Este esențial să rămâi calm, să nu tragi concluzii pripite și să privești totul obiectiv!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Chiar dacă vei observa că anumite probleme – de exemplu, cele din familie – se inflamează, nu ai de ce să te lași cucerit de această intensitate, falsă sau exagerată, și să te pierzi cu firea. Cu cât rămâi mai rațional, cu atât vei câștiga mai repede.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te concentrezi pe schimbarea nivelului de trai, dar fără să te mai bazezi pe alții. Este o alegere foarte bună, indiferent cât vor dura efectele ei. Rezultatele vor fi mult mai satisfăcătoare dacă faci totul de unul singur, vei vedea!

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

S-ar putea să ți se pară destul de ciudată această zi, mai ales din cauza intensității unor temeri care ies la lumină acum, deși credeai că le-ai rezolvat. Acasă vei găsi liniște de care ai nevoie, căci partenerul îți este alături clipă de clipă.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Vrei să fii în formă, dar ceva te împiedică și nu știi nici tu prea bine ce. Este prea mult zbucium în interiorul tău și dacă vei sta să te întrebi pentru ce, vei înțelege că e inutil. O plimbare în natură, un picnic sau o sesiune de jogging ar putea fi utile ca să-ți pui ordine-n gânduri.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Cu toate că ai destule motive de nemulțumire, mai ales pe plan financiar, ar fi de dorit să privești partea bună din orice situație, ca să revii la o atitudine constructivă. Partea bună este că stai bine cu dragostea, deci cui pe cui să scoate! Persoana iubită compensează tot, deci ai și motive de bucurie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești un mic înțelept când vine vorba despre a înțelege mecanismele complexe ale psihicului celor din jur, dar ție nu îți acorzi la fel de multă atenție. Poate ar fi bine s-o faci. Privește mai adânc în interiorul tău și vei găsi răspunsuri de care ai fugit până acum.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este o zi importantă, pentru că vei avea ocazia să tragi concluzii importante. Interacțiunile cu ce din jur îți vor deschide ochii cu privire la diverse subiecte care te macină de mult timp. Fii receptiv și vei avea multe de învățat.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Poți trece dincolo de unele dintre cele mai ferme limite psihologice pe care tot tu ți le-ai fixat. Vei avea surpriza de a înțelege că ceea ce credeai a fi imposibil nu e deloc așa. Cu cât rămâi mai încrezător, cu atât vei atrage mai multe lucruri pozitive în viața ta!

Pești: 19 februarie – 20 martie

Stai foarte bine cu banii. La fel și cu dragostea, căci persoana iubită are extrem de multă răbdare cu tine întotdeauna. Poate ar fi momentul să îi pregătești o surpriză sau un mic cadoul. Fără doar și poate, gestul tău va fi foarte apreciat!

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD