O mulțime de copii ar spune că John Cena este eroul lor, dar chiar activitatea profesională a vedetei a determinat un băieţel să devină erou pentru surioara lui.

Jaxson Dempsey, în vârstă de 8 ani, din Hazleton, Pennsylvania, și-a salvat sora, Lelia, de 20 de luni, de la sufocare. Îl văzuse pe popularul John Cena explicând cum se efectuează manevrele de prim ajutor în acest caz, în cadrul emisiunii televizate „The Substitute”.

„Ne întorceam cu maşina de la frizer şi am văzut că începuse să se sufoce de la o bucăţică de pui de la MCDonalds” a povestit băiatul. "I-am spus tatălui meu să se oprească. Apoi am început să o împing în spate și a scos mâncarea afară"

Jaxson a datorat salvarea sa vedetei de televiziune şi show-ului „The Substitute” pentru că i-a oferit învăţămintele necesare pentru a acţiona la timp.

„În primul episod a participat John Cena şi în ultima parte a show-ului a arătat cum să salvezi pe cineva când se sufocă”, a spus el.

Seria care conţine scene cu camera ascunsă invită celebrităţi întru a se deghiza ca profesori suplinitori pentru a-i surprinde pe elevi în sălile de clasă, conform descrierii emisiunii de pe site-ul Nickelodeon. John Cena a apărut în timpul celui de-al treilea episod din primul sezon, deghizat într-un instructor de prim ajutor, având părul lung, blond şi barba stufoasă.

Tatăl lui Jaxson, Matt, a spus că familia este norocoasă că băiatul a ştiut cum să reacţioneze.

„Dacă aș fi fost singur și Jaxson nu ar fi fost cu mine și m-aş fi oprit pentru a-i da o bucăţică de pui să mănânce, nu aş fi putut să o aud sau să o văd că se sufocă, fiind atent la volan. Nu tuşea. Nu intra în panică. Pur și simplu nu mai avea aer şi nu mişca. Nu respira. Deci, mulțumesc lui Dumnezeu că Jaxson a fost acolo pentru că, fără el, nu știu dacă Lelia ar mai fi aici” a declarat Dempsey.

Sursa: Observator