Un elev de 11 ani a murit după ce telefonul mobil i-a explodat în timpul unui curs online. Băiatul avea telefonul la încărcat în momentul în care acesta s-a aprins brusc și flăcările i-au cuprins hainele, anunță un oficial din Educație din Vietnam.

Numit doar în NVQ în rapoarte, copilul urma cursurile online de la el de acasă, din provincia Nghe An, din cauza restricțiilor Covid, scrie Observator.

Purta căști când telefonul i-a explodat și hainele au luat foc în jurul orei 16:00, relatează presa locală. Vecinii ar fi văzut flăcările și au sărit să-l scape din incendiu, însă copilul s-a stins câteva ore mai târziu.

Nu se știe ce telefon sau încărcător utiliza elevul

Nu se știe ce tip de telefon sau încărcător utiliza. Polițiștii au anunțat că investighează moartea îngrozitoare a băiatului.

Oficialii au anunțat că elevii din districtul Nam Dan s-au întors la școală în urmă cu trei săptămâni, dar participă la cursuri online o dată pe săptămână, scrie The Sun.

Tânăr de 18 ani, ars de viu după ce telefonul i-a luat foc în pat

Tragedia vine la scurt timp după ce un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, a murit în India după ce patul său a luat foc în timp ce telefonul său era conectat la un încărcător.

Adolescentul a murit din cauza arsurilor cumplite pe corpul său.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD