Tragedie cumplită în Rusia, unde băieţel de doar opt anişori a sfârşit în chinuri cumplite, omorât cu bestialitate chiar de mama sa. Femeia voia să se răzbune pe bietul copil pentru că îi spusese partenerului ei că are un amant.

„Să vedem cum va arde”. Anastasia Baulina i-ar fi turnat petrol în gură fiului său de opt ani, Andrey, pentru gestul lui de „trădare”. Copilul îi spusese tatălui său vitreg că femeia are o aventură.

Mama criminală a fost arestată după ce ar fi turnat benzină în gura fiului ei, de opt ani, apoi i-a dat foc. Băiatul a murit în spitalul din Kursk, Rusia, după ce a suferit arsuri îngrozitoare de 45%.

Anastasia Baulina, în vârstă de 31 de ani, casieră, era furioasă că micuţul a „trădat-o”, spunându-i tatălui său vitreg, partenerul ei, că a fost vizitată de presupusul ei iubit, potrivit Daily Star.

Sora lui a asistat la întreaga scenă

A avut o „ceartă” cu fiul, Andrey, pe care l-a dus apoi în curte, i-a turnat în gură combustibil dintr-o canistră, apoi i-a dat foc. Conform anchetei, mama criminală i-a spus băieţelului, îngrozit de ceea ce i se întâmplă, „Să vedem cum va arde”, înainte de a folosi bricheta.

„Petrolul îi curgea din gură, în timp ce plângea” a povestit sora lui, Natasha, în vârstă de 12 ani.

În timp ce fetiţa a fugit speriată, mama și tatăl vitreg Pavel Baulin, 35 de ani, lucrător la fermă, au stins flăcările și au chemat o ambulanță. Băiatul a fost dus în stare critică la spital, dar a murit două zile mai târziu din cauza arsurilor grave. O anchetă a fost deschisă, iar femeia, din districtul Zheleznogorsk, a fost reținută.

„Am văzut-o la stația de autobuz. Avusese o ceartă cu soțul ei. Se pare că şi-a descărcat nervii asupra copiilor ei” a povestit o vecină, Nina Chetverikova

Baulina riscă până la 20 de ani de închisoare dacă va fi condamnată, potrivit Daily Mail.

De asemenea, a fost deschisă o anchetă penală pentru a se afla motivul pentru care băiatul a fost plasat înapoi în grija femeii, dat fiind faptul că micuţul fusese dat în grija unui orfelinat.

Sursa: Observator