Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 24.03.2021 – 26.03.2021, va fi suspendat traficul rutier, pe str. Nicolae Dimo la intersecția cu str. Acad. Andrei Saharov. Măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă – Canal Chișinău.

Astfel, pe durata desfășurării lucrărilor, va fi redirecționată circulația rutei de autobuz nr. 19 după cum urmează: de pe str. N. Dimo – str. Alecu Russo – str. Kiev – str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 23.03.2021 – 26.03.2021, se suspendă traficul rutier pe str. Alexandru Hâjdeu la intersecția cu str. Alexandru Vlăhuță, în legătură cu executarea lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă – Canal Chișinău.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată restricționarea parțială a traficului rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Dionisie Rusu