Celebrul interpret moldovean Ion Suruceanu se simte mai bine și revine acasă din Germania, acolo unde ar fi fost transferat cu un avion la bordul căruia s-ar fi aflat mai mulți reanimatologi.

În aceste momente, artistul se află în Aeroportul München Franz Josef Strauss, unde așteaptă îmbarcarea. Deși zborul era planificat pentru ora 21:50, se pare că pasagerii sunt nevoiți să mai aștepte 3 ore în aeroport. La moment, zborul a fost anulat până la ora 01:00.

UPDATE: Avionul cu care urma să ajungă maestrul Ion Suruceanu în Republica Moldova așa și nu a decolat de la Munchen. Din cauza zăpezii, zborul a fost anulat, iar toți pasagerii debarcați din aeronavă. Revenim cu detalii.

Între timp, pasagerii l-au recunoscut pe artist. Aceștia se apropie de el pentru a-l saluta și ai transmite multă sănătate.

Paranteze.MD menționează că, artistul a ajuns la spital la începutul lunii noiembrie, fiind internat cu pneumonie în secția reanimare.

Ion Suruceanu are 74 de ani. A fost numit Artist al poporului în 1990, iar în 2004 s-a ales cu distincția de Cavaler al Ordinului Republicii. Suruceanu și-a început activitatea de interpret cu 54 de ani în urmă. Printre melodiile cele mai cunoscute se numără: „Numai tu”, „Ce seară minunată”, „Luna, luna”, „Melancolie”, „Eu dansez, tu dansezi”, „Sărut, femeie, mâna ta”, „Anii tinereții”, „Maria”.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD