Mai mulți internauți au scris că un centru comercial situat pe strada Arborilor 21 din municipiul Chișinău a fost evacuat de urgență.

Toți vizitatorii au fost rugați să părăsească incinta mall-ului iar la fața locului au venit poliția și pompierii.

Potrivit informațiilor preliminare ar fi vorba despre o Alertă cu Bombă, iar oamenii legii au izolat zona.

Potrivit canalului de telegram Ungureanu 112, cel care a făcut apelul cu amenințare a declarat că explozibilul ar fi pe acoperișul centrului comercial.

Natalia Stati ofițera de presă a Poliției capitalei a confirmat informația pentru ZUGO.

Potrivit oamenilor legii, vineri, la ora 20:20, prin intermediul Serviciului unic 112, un bărbat care a comunicat că pe acoperiș se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: batalionul de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh. Forțele de ordine imediat au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii.


Amintim că tot pe parcursul zilei de astăzi, 15 ianuarie, un tânăr a căzut în gol alunecând de pe o balustradă de la etajele superioare ale aceluiași centru comercial. Din ultimele informații, băiatul s-ar afla în stare gravă la spital.

Vezi și: VIDEO // Momentul în care se prăbușește adolescentul care filma un TikTok la mall-ul din capitală