Cine nu vrea să câștige la LOTO? Fie că ești sau nu un împătimit al jocurilor de noroc, astrele au alcătuit o listă cu cele mai norocoase zodii în ceea ce privește capitolul financiar. Acești nativi s-au născut cu stea în frunte și ar trebui să riște pentru a putea câștiga premii mai mult decât satisfăcătoare.

Top 5 zodii care pot câștiga la loto

Pești

Cu siguranță, locul fruntaș în acest clasament îl ocupă nativul din zodia Pești. Pentru tine, astrele au pregătit tot felul de surprize pe parte profesională, iar nici cu banii nu vei sta foarte rău.

Mai mult de atât, astrele te sfătuiesc să joci la LOTO, deoarece există foarte mari șanse să câștigi marele premiu. Statisticile arată că 11,6% dintre persoanele care au câștigat la jocurile de noroc, la nivel global, sunt reprezentanți ai acestui semn zodiacal de apă.

Gemeni

Te așteaptă noi provocări în anul 2023. S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă, partenerul de viață, locuința sau mașina. Una dintre aceste alegeri îți va purta ghinion, bănuiesc astrele.

Ești mulțumit de faptul că ai făcut progrese considerabile în carieră, iar până la finalul anului 2022 vei fi remunerat pe măsura eforturilor tale. Vei primi mult mai mulți bani, vei avea mari șanse să câștigi la LOTO, iar ofertele de job și vor continua să apară.

Fecioară

Pe locul al treilea se află nativul din zodia Fecioară. Ești serios, responsabil și un bun profesionist, atribute care te ajută să ai parte de o carieră înfloritoare.

De asemenea, ai parte de mult noroc din partea astrelor. Ești echilibrat și perfecționist, iar banii trag la tine ca la un magnet, datorită faptului că ești o persoană chibzuită, care-și prioritizează cheltuielile în funcție de nevoi.

Vărsător

Astrele susțin că nativul din zodia Vărsător este extrem de norocos. În perioada următoare, te vei bucura de succes în carieră și câștiguri financiare impresionante. Norocul dă peste tine și nu vei mai avea grija zilei de mâine.

Ești puternic, ambițios și determinat. Nu ar strica să joci la LOTO, deoarece sunt șanse mari să câștigi chiar potul cel mare.

Scorpion

Conform astrelor, în lunile noiembrie și decembrie 2022, nativii din zodia Scorpion vor avea parte numai de bogății, belșug și noroc la bani. Este indicat să joci la LOTO, deoarece ai mari șanse să câștigi marele jackpot.

Faci o schimbare schimbare incredibilă în plan profesional, care-ți va aduce multe satisfacții pe plan financiar. Cariera ocupă, momentan, primul loc în topul priorităților tale, motiv pentru care ești atent la orice ofertă de job apare la orizont.

Sursa: Playtech

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD