O zi cu artificii, scântei. Avem energie şi inspiraţie să facem tot ce ne-am propus ca să ne atingem obiectivele. E bine să fim cu garda sus ca să evităm obstacolele.

Horoscop 23 octombrie 2023 – SCORPION

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni de afaceri care vor să lucraţi împreună şi o să vă asiguraţi că se vor ţine de cuvânt - cu banii pe care vi i-au promis.

Se poate să investiţi nişte bani într-o casă, şi să faceţi rost de mobilă, aparatura, ca să vă mutaţi cât mai rapid.

Horoscop 23 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt chestiuni care ţin atât de profesie, cât şi de sănătate, care se cer rezolvate şi o să vă descurcaţi frumos, fără să cheltuiţi prea multă energie.

Se poate să fie mai mult de lucru, în perioada asta la serviciu, dar or să vină şi recompensele. Bani şi vizibilitate.

Horoscop 23 octombrie 2023 – CAPRICORN

Poate vă găsiţi o îndeletnicire care să vă destindă, să vă deschidă o nouă perspectivă profesională şi să fie şansa voastră de relansare pe scenă socială.

Vin de undeva nişte bani şi pe care i-aţi putea pune deoparte ca să strângeţi un capital pentru zile negre.

Horoscop 23 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să duceţi munca de lămurire cu şefii, cu autorităţile, scrieţi referate, memorii, ca să veniţi cu argumente la tot ce le cereţi, să nu-i lăsaţi să se eschiveze.

Poate aveţi un proiect de sertar pe care de-abia acum îl puteţi pune în practică, să-l lansaţi la apă.

Horoscop 23 octombrie 2023 – PEŞTI

Poate primiţi o invitaţie la plimbare, vă invită cineva din altă localitate şi dac-o s-aveţi câteva zile libere o să vă duceţi în curând.

E cineva care vrea să fiţi împreună şi pare să fie de treabă persoană, că se regăseşte în felul vostru de a fi.

Horoscop 23 octombrie 2023 – BERBEC

Se poate să cereţi un împrumut bancar ca să vă luaţi o maşină, ori poate o casase măreşte familia, vă căsătoriţi, vin copiii.

Poate n-aţi mai ajuns pe la doctor şi aşa, printre picături v-aţi putea face un control medical ca să ştiţi cum staţi.

Horoscop 23 octombrie 2023 – TAUR

O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să lucraţi ceva în particular şi care poate fi şi un proiect de scurtă durată dar care să vă aducă un profit consistent.

E ceva din trecut, un act, o recuperare de bunuri, sau de bani pe care nu mai trebuie să le amânaţi.

Horoscop 23 octombrie 2023 – GEMENI

Se pare că o să mai interveniţi cu câte o piesă de mobilier, ca decoraţiuni interioare ca să fie şi mai plăcut la voi acasă ca aşa simţiţi nevoia.

Poate vă faceţi timp şi pentru un control medical şi să vă interesaţi şi de asigurările medicale, să vă fie decontate, dacă se poate, analizele.

Horoscop 23 octombrie 2023 – RAC

O să vă mai ocupaţi şi cu diverse lucruri care să vă destindă, să vă puteţi elibera de stres că vreţi să daţi randament şi mai bun la slujbă.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să-şi dorească să vă cunoască mai bine şi să formaţi un cuplu, dacă nu sunt impedimente.

Horoscop 23 octombrie 2023 – LEU

Va caută cineva cu un interes de afaceri şi poate vă propune o colaborare de care să fiţi încântaţi, că tot aveţi nevoie de bani.

Un semn de viaţă, un răspuns afirmativ, de la cineva pe care-l iubiţi şi abia acum aflaţi că vă împărtășește sentimentele.

Horoscop 23 octombrie 2023 – FECIOARĂ

E o acalmie la voi, că aţi înţeles ce aveţi de făcut, cum să procedaţi şi o să mergeţi la sigur cu proiectele de orice fel.

V-aţi putea repezi la rudele de prin ţara sau din afara ţării, şi să petreceţi câteva zile, chiar şi cu treaba şi să fie cu folos.

Horoscop 23 octombrie 2023 – BALANŢA

Încep să se adune banii în cont. Unii vin singuri, iar pe alţii trebuie să-i cereţi cu insistenţă, daţi telefoane, emailuri, vă duceţi la faţa locului că să nu mai pierdeţi vremea.

Poate vă mai luaţi ceva de lucru în particular şi o să vă suplimentaţi veniturile c-aşa vă achitaţi de toată dările.

Sursa: StirilePROTV

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD