Astăzi ne aflăm sub auspiciile careului pe care-l formează Venus, planeta iubirii, din Scorpion, cu Saturn, planeta lecțiilor, din Vărsător. Acest context poate aduce frustrări sentimentale, tensiuni, blocaje și limitări în relații, dar și de natură financiară.

Berbec

Contextul zilei îți poate arăta că ai cheltuit prea mulți bani și azi s-ar putea să fii nevoit să renunți la unele bucurii și plăceri din lipsă de finanțe. Totodată, poate aduce blocaje financiare, pierderi, constrângeri care să te facă să regândești modul în care-ți administrezi banii. În cuplu poți trece prin momente frustrante, tensionate și chiar poți încheia o relație toxică.

Taur

Partenerul de viață ți se pare rece și indiferent, iar asta îți poate activa o serie de suspiciuni și posesivități. S-ar putea să devii gelos și să dai naștere unor conflicte care să conducă până la rupturi. Este o perioadă tensionată și în relațiișe profesionale și ar trebui să ai grijă să nu exagerezi.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să resimți o mai mare stare de oboseală și să nu te poți dedica activităților planificate sau să le faci cu un efort mult prea mare. Se întrevăd constrângeri profesionale și certuri cu colegii. Nici în plan sentimental lucrurile nu sunt prea roz și s-ar putea să te simți trist și nefericit.

Rac

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să te simți manipulat, mințit, să ai senzația că persoana iubită este rece și indiferentă. S-ar putea ca răni mai vechi să se deschidă, să te cuprindă gelozii și suspiciuni. Dacă ești singur, este de preferat să eviți acum să începi o nouă relație, pentru că poți suferi.

Leu

Ești mai conflictual în relațiile cu cei dragi, autoritar și greu de înduplecat. Te poți aștepta la reproșuri din partea partenerului de viață, iar acestea să fie legate de faptul că nu te implici suficient în relație. S-ar putea să se ajungă la dialoguri dure, care se scot la iveală frustrări mai vechi.

Fecioară

Ești agitat și irascibil cu cei din jur și te enervează faptul că ai senzația că tot ceea ce zici este ignorat de ceilalți. Nu stai prea bine nici cu capacitatea de concentrare. Renunță la toate activitățile planificate pentru astăzi și relaxează-te, ieși la plimbare, fă lucruri care-ți plac. Ai grijă și de sănătatea ta și dormi suficient.

Balanță

S-ar putea să te frustrezi peste măsură din cauza unei situații financiare care te limitează. Poate trebuie să faci o plată neplanificată sau să faci o investiție care-ți golește conturile, poate trebuie să achiți o datorie. S-ar putea ca o plată să întârzie sau să fii constrâns de niște condiții salariale deloc pe placul tău.

Scorpion

Azi nu te simți în apele tale și starea de spirit este posomorâtă. Te simți trist, neînțeles și, în plus, o situație legată de familie sau poate de trecut, de o traumă emoțională, se poate activa acum. S-ar putea să te simți manipulat de cei dragi, să te simți trădat, blocat în manifestarea emoțiilor și astfel să dezvolți niște frustrări majore.

Săgetător

Azi poți simți să te interiorizezi, să te închizi în tine, să faci o introspecție și să te alegi cu niște răspunsuri sub forma revelațiilor. Un dialog cu cineva, o rememorare a unor amintiri sau o discuție pe tema unui subiect care doare îți pot activa niște trăiri interioare mai delicate. Un secret, o situație ascunsă poate ieși la suprafață acum.

Capricorn

S-ar putea să te simți dezamăgit de un prieten, să te simți trădat sau manipulat de un asociat, de o persoană din anturaj sau în care avea mare încredere. Este foarte probabil ca prietenii să nu te includă în planurile lor sau chiar să pierzi bani din cauza acestora sau din cauza unor proiecte în care ai investit până acum.

Vărsător

Contextul astrologic al zilei poate aduce tensiuni cu superiorii și o serie de nemulțumiri profesonale. S-ar putea să te lupți pentru a obține o funcție, un statut sau să fii forțat să ieși în față. De preferat ar fi să lași rigiditatea deoparte și să ai mai multă grijă la modul în care-ți manifești autoritatea.

Pești

Ziua de astăzi poate veni cu momente de conștientizare, cu revelații care să te ajute să iei niște decizii pe termen lung. S-ar putea ca ceva sau cineva din trecut să revină și să te bulverseze. Pe de altă parte, poți să te confrunți cu evenimente care să conducă la schimbarea unor sisteme de valori, unor principii de viață și convingeri, crezuri.

Sursa: Playtech

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD