Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a oferit un weekend în taigaua siberiană, unde a condus un vehicul tot-teren şi s-a plimbat prin zăpadă însoţit de ministrul apărării, Serghei Şoigu, a comunicat duminică Kremlinul.

În una dintre pozele publicate de administrația Prezidențială de la Moscova, Vladimir Putin ar apărea îmbrăcat într-o geacă Carinthia G-LOFT® Loden Parka de 400 de euro, scrie bloggerul Eugen Luchianiuc.

Luchianiuc declară că „partea cea mai faină din această scurtă este că ea e cusută în Moldova. De asta pe interior e scris „Made in Europa” și nu „Made în EU” cum scrie atunci când e făcută într-un stat al UE.”

„De mulți ani austriecii de la Carinthia își coase hainele în Moldova. De mulți ani au aceeași parteneri de încredere care realizează în termeni corecți și la o calitate superioară produsele austriecilor care au ajuns să fie îmbrăcate și de cel pe care rușii îl consideră cel mai puternic om al planetei. Moldova e peste tot, pur și simplu uneori asta nu se vede.” conchide Luchianiuc în bloggul său.