„Viața este mai puternică decât un virus!” așa își începe liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, mesajul prin care îndeamnă orice moldovean să se alăture unui proiect original nu doar pentru Moldova dar și în toată lumea.

Echipa Partidului Politic PACE, a lansat un proiect prin care își propune să „imortalizeze numele moldovenilor răpuși de COVID”.

„Ne-am gândit în aceste timpuri tulburi să venim cu o acțiune inedită și să imortalizăm numele celor care au fost doborâți de Covid 19, perpetuând memoria lor prin viața unui copac.” se arată în apelul lansat de Gheorghe Cavcaliuc, Președintele PACE.

La acest proiect, PACE vine cu un îndemn către toți cetățenii, nu doar către membrii și simpatizanții PACE. Astfel fiecare moldovean care își dorește să planteze un copac cu numele persoanei dragi răpusă de COVID, se poate alătura proiectului.

Ba mai mult, PACE și-a propus ca în parcul pe care urmează să-l înființeze, să existe și o alee specială destinată lucrătorilor medicali răpuși de SARS-COV-2.

„Vino cu noi!  Tu poți planta copacul cu numele omului drag decedat! Sună la numărul afișat în video, anunță intenția, oferă informația și plantează cu noi un arbore!
Parcul PACE va avea și ALEEA MEDICILOR! Dacă doriți să sădiți un copac în memoria unui medic va alăturați! Într-un ceas bun!”
se mai arată în mesaj.




Carolin Minciuc