Cântăreață și vloggeriță de succes, Iuliana Beregoi a cucerit inimile a sute de mii de fani. Iuliana este din Republica Moldova și a cântat pe cele mai mari scene din țară.

Iuliana Beregoi este idolul unei întregi generații Z – cu spirit liber. E cântăreață, actriță și vlogger. Prima ei melodie, „Vina mea”, are aproape 40 de milioane de vizualizări pe Youtube.


Iuliana Beregoi: „Dintotdeauna m-a ajutat familia care era alături de mine, dar cel mai important m-am ajutat eu singura pe mine. M-a ajutat foarte mult muzica, m-au ajuta generația Z, fanii mei care mereu au fost și sunt alături de mine.”

Deși are doar 17 ani, Iuliana este ambasador al unei campanii de conştientizare a problemelor mintale care a avut loc în America.

Iualiana Beregoi: „Foarte mulți au luat acest proiect ca pe un sfat și de aceea au trecut peste orice obstacole și au început să aibă mai multă încredere în ei. Să știți că eu sunt alături de voi și vă iubesc enorm de mult. Și să fiu alături de voi și să trecem peste orice obstacol împreună”

Adolescenta este foarte activă şi pe social media, unde a devenit în scurt timp un model inspiraţional pentru fanii săi. Iar muzica, spune ea, este pansament pentru suflet.

Sursa: Aleph News

Carolin Minciuc