Naționala noastră de fotbal a suferit cea mai categorică înfrângere cu Engin Firat pe banca tehnică, 0-6 cu Italia, iar „tricolorii” sunt cu moralul la pământ pentru partida de mâine, contând pentru Liga Națiunilor, cu Grecia.

„Tricolorii” ne-au obișnuit în ultima perioadă cu meciuri antrenante în care pun osul la bătaie, se bat pentru fiecare minge, însă nu a fost aceeași atitudine cu Italia. Foștii campioni mondiali au controlat cap-coadă meciul, iar Firat a privit neputincios, cu mâinile în buzunar, dezastrul din teren.

Italienii au zburdat pe teren, iar după primele 45 de minute pe tabela de marcaj era 5-0. În repriza secundă, elevii lui Roberto Mancini au redus turațiile și au marcat încă un gol. Scorul putea să fie și mai mare, dar „squadra azzurra” a avut milă de echipa noastră, transmite Ziarul Național.

Astfel, selecționerul Engin Firat are o misiune extrem de grea pentru a redresa moralul echipei înaintea partidei de mâine cu Grecia. Acest meci amical de gală cu Italia ar putea să ne fi făcut mai mult rău decât bine, în speță înaintea unei partide oficiale din preliminariile Ligii Europei, unde echipa noastră este pe ultimul loc.

Italia - MOLDOVA 6-0

Au marcat: Bryan CRISTANTE (18), Francesco CAPUTO (23), Stephan EL SHAARAWY (30, 45+1), Veaceslav POSMAC (37, autogol), Domenico BERARDI (72)

Vezi și: SCANDAL în sportul feminin. Schimb de replici tăioase: „Trebuie să vând șosete și să am sâni falși?”/ „Ajută, ar trebui să investești în ei!”