Un câine din Canada i-a salvat viaţa stăpânei sale, după ce aceasta s-a prăbuşit la pământ. Modul cum a acţionat animalul este incredibil şi a emoţionat o lume întreagă. A oprit o maşină în trafic pentru a-i acorda ajutor femeii.

Un câine din Canada i-a salvat viaţa stăpânei sale. Totul s-a petrecut într-o suburbie a oraşului Ottawa, unde Clover, o căţeluşă de un an şi jumătate, adoptată de la un centru pentru animale, este considerată o adevărată eroină.

Imaginile surprinse de o cameră de filmat arată cum căţeluşa intră în alertă, când vede că este ce în neregulă cu stăpâna ei, Haley Moore, care s-a prăbuşit la marginea drumului. În scurt timp, Clover e eliberează din lesă şi se pune înaintea unei maşini aflate în trecere.

Şoferul a fost „cu adevărat impresionat. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a-mi bloca furgoneta”.

Clover a reuşit să atragă atenţia şi unui alt trecător, un vecin al femeii. „Când mi-au bătut vecinii la uşă aceştia erau agitaţi şi câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore, care a mărturisit că până a ajuns la locul incidentului, fiica sa era deja în ambulanţă, scrie Adevărul.ro.

Deşi deocamdată medicii nu au descoperit cauza exactă a crizei, Moore a declarat că: „Dacă se mai întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranţă ştiind că ea va fi acolo pentru mine. Ştiţi cât de bune sunt animalele iar ea e un câine cu adevărat uluitor şi o iubesc de nu mai pot”.



Carolin Minciuc