Un bărbat a fost reținut de așa-numiții oameni ai legii din regiunea transnistreană, după ce ar fi încercat să răpească doi copii, în plină zi, în orașul Tiraspol. Este vorba despre o fetiță de opt ani și fratele acestuia de șase ani.

Incidentul s-a produs pe data de 21 martie. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere amplasate în preajmă. „Eu mă plimbam cu fratele meu, el era pe bicicletă, și am văzut că un bărbat necunoscut îl conducea după intersecție, către strada vecină”, a spus fetița, transmite TV8.

Fără a sta mult pe gânduri, fata a sărit în ajutor fratelui său. Odată ce a văzut că este ajuns din spate de către minoră, răpitorul l-a lăsat pe băiat și s-a pornit într-un pas grăbit după sora acestuia.

Din fericire, mama a reușit să-și sune fiica, iar fata a relatat despre cele întâmplate. Astfel, în momentul în care răpitorul a încercat să o prindă pe fată, părinții copilei au sărit în ajutor și l-au stopat pe individ.

Tata copiilor a reușit să-l rețină pe acesta. Potrivit lui, răpitorul a spus că intenționa să-i violeze fiica. Așa-numiții oameni ai legii din regiunea transnistreană au declarat că individul se afla sub influența substanțelor narcotice.


Carolin Minciuc