Horoscopul zilnic pentru 25 februarie 2021 spune că nativii din zodia Pești se bucură de intrarea lui Venus în zodia lor.Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră în zodia Pești astăzi și va tranzita acest semn până pe data de 21 martie 2021.

Cu Venus în Pești vom fi mai sensibili, mai romantici și mai visători, atribute care ne ajută să ne îmbunătățim viața sentimentală. În timpul acestui tranzit, Venus se va întâlni cu Soarele, cu Neptun, dar va face și o cuadratură cu Nodul Nord Lunar, Sensul Vieții din zodia Gemeni. Va urma o perioadă benefică pentru iertare, pentru împăcare, dar mai ales pentru vindecare, pentru a depăși o dezamăgire sentimetală, o pierdere trăită.

Tot astăzi, Marte din zodia Taur, și Pluto din Capricorn formează un remarcabil trigon, aspect care revarsă asupra tuturor valuri de energie, iar pasiunea și dorința sexuală vor crește.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot profita din plin de acest tranzit pentru a-și vindeca rănile trecutului, pentru a ierta pe cineva care i-a rănit, pentru a uita un fost partener. Cei care sunt parte a unui cuplu pot fi mai indulgenți cu partenerul de viață, îl pot ierta mai ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor un plus de energie, forță interioară, putere și un libidou mai mare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de tranzitul lui Venus în Pești prin sectorul prietenilor. Urmează o perioadă favorabilă vieții sociale, în care dialogurile cu prietenii pot aduce un mare plus în viața nativilor. Pe de altă parte, pot primi sprijin, suport din partea celor din anturaj în cadrul unui proiect profesional. Nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de persoane din anturaj în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce multă energie, determinare, ocazia unei afirmări profesionale cu mult curaj.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus în Pești prin sectorul carierei. Pentru nativi urmează o perioadă în care se pot afirma profesional, în care pot face pași importanți către atingerea obiectivelor avute. Imaginea nativilor, reputația se poate îmbunătăți, însă vor fi și perioade delicate care vor aduce frustrări și tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o stare de agitație interioară, poate declanșarea unor frici și chiar insomnii în unele cazuri.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot profita de acest tranzit venusian pentru a se dedica zonei spirituale și reconectării la traseul lor de evoluție. Este o perioadă de modelare a credințelor și principiilor de viață. Totodată, vor fi nativi care vor descoperi domenii care-i pasionează și pe care vor dori să le exploreze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce multă pasiune în cuplu, energia necesară pentru a ieși cu prietenii. În unele cazuri se pot transforma relații de prietenie în iubire și invers.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot rezolva favorabil chestiuni ce țin de bani, bunuri materiale, ce vizează resursele altora. De exemplu, poate fi vorba de o îmbunătățire a veniturilor partenerului sau de obținerea unor drepturi materiale. Totodată, este o perioadă în care viața intimă se poate energiza. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce energie la locul de muncă, ocazia de a face o schimbare legată de aspecte ale vieții profesionale.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură din plin de tranzitul lui Venus în Pești pentru că le activează întocmai sectorul relațiilor. Pentru nativi urmează o perioadă în care au ocazia să-și îmbunătățească viața de cuplu, să se apropie mai mult de partenerul de viață, să ierte, însă și profesional își pot rezolva neînțelegeri cu colaboratorii, asociații, legate de contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce evenimente, contexte, discuții care să le schimbe o viziune sentimentală.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus în Pești prin sectorul muncii și al sănătății. Pentru nativi va urma o perioadă în care multe probleme de sănătate își pot găsi rezolvarea sau se pot ameliora. De asemenea, își pot recăpăta forța fizică și pot fi mult mai eficienți în rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce pasiune în viața de cuplu, reaprinderea scânteii între ei și partenerul de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură din plin de tranzitul lui Venus în Pești pentru că le va activa întocmai sectorul iubirii. Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și îmbunătățească considerabil viața sentimentală. Relațiile părinte-copil se vor bucura de consolidare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce nativilor multă energie, vitalitate, poftă de viață și ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Pești să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, să se apropie de cei dragi și să se preocupe mai mult de casă, poate să rezolve un context care vizează locuința. Totodată, este o perioadă de împăcare cu trecutul, cu copilăria, o perioadă în care au șansa să-și amelioreze starea emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce mai multă energie în desfășurarea sarcinilor de la locul de muncă, dar și o stare interioară agitată.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor putea profita de acest tranzit al lui Venus prin Pești pentru a-și îmbunătăți comunicarea cu cei din jur, în special cu persoana iubită sau cu copiii, dacă au. Pe de o parte vor flirta mai mult și cu mai multă ușurință, iar pe de altă parte vor avea ocazia să în țeleagă mesaje subtile, să perceapă subînțelesuri și să asimileze informații care altă dată păreau imposibil de asimilat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce energie sexuală, dorință, libidou crescut și multă poftă de viață. Nativii manifestă plenar bucuria de a trăi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus în Pești prin sectorul financiar și Micul Benefic al astrologfiei le va aduce șanse și ocazii să-și îmbunătățească veniturile. Nu va fi vorba de sume mari, dar va fi un tranzit favorabil din punct de vedere financiar. Poate unii nativi vor negocia condiții salariale în mod avantajos acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o stare de agitație interioară destul de copleșitoare care oate veni la pachet cu insomnii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt cei mai avantajați de ingresul lui Venus în zodia lor. Urmează o perioadă în care viața sentimentală se poate îmbunătăți, starea de spirit, de asemenea, iar nativii se vor simți mai energici, mai în formă. Cei singuri se pot îndrăgosti în timpul acestui tranzit, însă vor trebui să aibă grijă pe de o parte la iluzionare, iar pe de altă parte la propriile lor frustrări emoționale care pot pune piedici. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri cu cei din jur de natură să remodeleze contexte, situații și relații.

Carolin Minciuc