Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător pot avea astăzi adevărate drame de conștiință și întrebări existențiale.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot fi destul de sarcastici, ironici și foarte acizi în dialogul cu superiorii și cu partenerii de afaceri, dar și cu partenerul de viață. Nativii trebuie să țină cont că această atitudine le este favorabilă doar defensiv, atunci când se pot apăra de un atac critic, altfel poate fi născătoare de noi tensiuni profesioanle. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să depună un efort pentru a vedea situațiile cu care se confruntă astăzi mult mai profund și dintr-un unghi mult mai înțelept.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au idei foarte bune la locul de muncă, însă s-ar putea să nu le fie luate în seamă. Nativii nu trebuie să se enerveze pentru asta, ci din contră, să scormonească în adâncul înțelepciunii lor și să găsească argumente pentru care raționamentul lor este bun. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi poate face destul de ironici cu unii colegi. Nativii nu trebuie să se grăbească în a trage concluzii profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de trăiri sentimentale, intime profunde, revelatoare. Nativii pot diseca relația în care se află pentru a descoperi ce anume îi leagă de partener și nu este exclus să fie mai cinici în dialog, să testeze terenul, mai ales dacă sunt la început. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a-și percepe niște frici și temeri pe care le au, poate chiar frica de a pierde persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi tensionată fie în familie, unde se chinuie să înțeleagă atitudinea părinților, fie în relația cu partenerul de viață, unde nu acceptă sub nicio formă autoritatea cestuia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea trăiri intense, frământări explozive în interior și este de preferat să nu le exteriorizeze sub formă de conflict. În plus, sunt hipersensibili astăzi și pot fi răniți ușor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt foarte ironici în dialog, sarcastici, arțăgoși și își folosesc cuvintele drept arme, înțepând în stânga și-n dreapta, mai în glumă, mai în serios. Nativii pot intra în conflicte cu colegii de muncă pentru că nu vor reuși să ajungă la aceeași idee, concluzie, raționament. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu-și întoarcă gândurile către ei pentru că-și pot face rău.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi mult prea critici cu cei din jur, în special cu persoana iubită și s-ar putea ca această atitudine să le aducă unele tensiuni. Nativii ar face bine să nu ia decizii financiare majore din instinct, ci să citească și să analizeze în amănunt. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că pot pierde bani prin speculații sau jocuri de noroc.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt ușor de iritat și enervat astăzi, mai ales dacă intră în dialoguri cu cei din familie mai în vârstă care au alte principii și alte viziuni asupra vieții. Nativii nu pot înțelege raționamentul celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să facă o introspecție puternică, să coboare în adâncurile ființei lor și să-și analizeze emoțiile, trecutul. Pot avea parte de niște revelații, chiar dacă dureroase.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de evenimente cu puternic impact asupra lor, însă nu este obligatoriu să fie ceva la vedere, ci poate fi vorba despre un dialog cu o persoană care-i stârnește sau despre rememorări din trecut, momente de deja-vu, trăiri interioare, regrete și gânduri chiar ușor depresive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot fi confuzi din cauza unei lupte între rațiune și instinct. Atenție la călătorii, la deplasări!

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi sarcastici, cinici și foarte nesuferiți cu prietenii lor, însă ceea ce lor li se pare o glumă pe ceilalți îi poate deranja. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite investițiile financiare, tranzacțiile și orice altă formă speculativă. Viziunea, raționamentul financiar poate fi deformat.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de conflicte răsunătoare cu superiorii, mai ales pentru că autoritatea de care dau dovadă nativii poate fi agresivă și necontrolată. Dialogurile legate de o funcție pot sfârși prost. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să facă o introspecție și să vadă din ce cauză au acest instinct de luptă activ și de ce nu pot integra autoritatea în viața lor. Pe de altă parte, poate fi vorba de idei revelatoare pe care să le aibă legate de modul în care își pot atinge un ideal profesional și nu numai.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot trece printr-o etapă de profunde frământări, profunde întrebări existențiale și pot da naștere unor adevărate drame de conștiință pentru a afla răspunsurile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a-și analiza profund unele principii, mentalități și credințe, convingeri de viață și astfel să le vadă din alt unghi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia astăzi să fie proprii lor chirurgi. Nativii pot analiza fricile pe care le au, pot coborî în profunzimile ființei lor pentru a-și înțelege niște temeri, niște atașamente care-i împiedică să fie mai sociabili cu cei din jur, mai deschiși noilor relații, fie ele și de prietenie. Este un moment bun pentru a-și diseca emoțiile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a afla niște secrete.

Vezi și: 6 obiceiuri pentru longevitate pe care le putem adopta cu toții de la japonezi



Carolin Minciuc