Fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, aflat în căutare internațională, s-ar afla în Republica Turcă a Ciprului de Nord. O declarație în acest sens a fost făcută de către liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, în cadrul unei emisiuni televizate.

Fiind întrebat dacă a fost în Thailanda cu Plahotniuc, Renato Usatîi a declarat că PSRM încearcă doar cu fake news și minciuni să-și promoveze ideile cu salvarea țării, transmite SafeNews.md.

„Cu părere PSRM încearcă doar cu fake news și minciuni să-și promoveze ideile cu salvarea țării. Întâlnirea mea cu Plahotniuc ar putea fi doar atunci când el va fi adus de autorități în R. Moldova. Plahotniuc astăzi, cu părere de rău se află în Cipru de Nord”, a răspuns Usatîi.

Întrebat dacă Plahotniuc e bine merci, Usatîi a spus:

„Nu mă interesează relațiile lui cu cei care l-au trădat, dar faptul că afacerile lui continuă în R. Moldova. Plahotniuc a început să se implice în viața politică a țării”.

Usatîi a mai adăugat că acum în politica din țară este coaliția Dodon-Șor cu binecuvântarea lui Plahotniuc.

„Toți cei din Parlament cunosc asta, trebuie să cunoască și cetățenii”, a conchis Usatîi.

Grigorii Karamalak a făcut mai multe dezvăluiri despre relația sa cu Vlad Plahotniuc, într-un interviu pentru argumenti.ru, unde a declarat că Plahotniuc se află în Cipru, în partea de nord, care este controlată de autoritățile Turciei.

Tot ieri, a fost cunoscut faptul că Renato Usatîi s-a vaccinat împotriva COVID-19. Despre aceasta el a anunțat într-o postare pe Facebook, atașând o fotografie din vizita sa din Dubai.




Dionisie Rusu