Interpretul român, Randi lansează o nouă piesă, „Suflete în carantină”, al cărei mesaj este centrat pe ideea că iubirea și emoția pot supraviețui în orice condiții. 

Artistul, care a compus și lucrat în studioul de acasă, declară că această piesă pe care a pregătit-o timp de mai multe săptămâni se adresează celor care sunt și se simt departe de cei dragi. 

Videoclipul piesei, compus din imagini filmate în casă și montate cu alte materiale vizuale anterioare, exprimă aceleași idei ca și versurile, legate de singurătate, dar și de speranță, de introspecție, de aprecierea aspectelor cu adevărat valoroase ale vieții, și anume relațiile cu ceilalți. 

M-a inspirat în primul rând separarea umană pe care o trăim, pentru că, în cele din urmă, internetul nu are calitatea de a aduce oamenii cu adevărat, la un nivel profund și total, împreună. Ajută, dar e o lume virtuală din care lipsește contactul fizic, real. 

Ne satisface dorința de socializare până la un punct. Realizăm că cele mai de apreciat lucruri sunt cele pe care le consideram atât de normale, încât nu le mai acordăm valoarea esențială: este vorba despre oameni, cei de lângă noi, pe care îi iubim și care ne iubesc și felul în care ne îmbogățim reciproc existența”, spune Randi. 

Vezi și: Un bătrân de 85 de ani a fost bătut în plină stradă de medicul său de familie

Dionisie Rusu