Un cuplu a fost forțat să coboare dintr-un avion al companiei Spirit Airlines, pentru că fiica lor de doi ani nu purta masca de protecție. Deși câțiva călători au intervenit în scandal, iar tinerii părinți au refuzat inițial să coboare, însoțitoarea de zbor nu a cedat și s-a îndreptat spre cabina pilotului, precizând că va chema poliția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au luat o decizie care i-a bucurat pe mulți dintre cei prezenți la incidentul nefericit.

Un cuplu din America, forțat să coboare dintr-un avion, pentru că fiica lor de 2 ani nu purta mască În imaginile surprinse de un martor se poate vedea cum una dintre însoțitoarele de zbor vorbește în numele unui coleg și le spune celor doi soți să coboare de la bordul avionului.

Stupefiați, aceștia au cerut explicații, iar când li s-a spus că totul este din cauza faptului că fetița lor nu are mască de protecție, deși mânca în acel moment, au fost uimiți. Scenele s-au petrecut pe aeroportul din Orlando, Florida.

Însoțitoarea de zbor a precizat la un moment dat că, de fapt, nici pilotul nu acceptă ca micuța să nu aibă mască.

În timp ce se pregătea să coboare din avion, partenerul femeii a declarat: “Ea a împlinit de curând doi ani, dar am plătit pentru locul ei, pentru că sunt onest. Și, în special acest copil…”, iar femeia a completat despre fiul lor: “care are convulsii”.

Însoțitorul de bord care a pus-o pe colega lui să îi dea jos pe părinții copilei de doi ani a procedat la fel cu oamenii care și-au dat masca jos ca să mănânce. În urma cercetărilor făcute de polițiști, aceștia l-au reținut pe bărbatul care făcea parte din personalul de bord al aeronavei.

Ulterior, cuplul cu cei doi copii, dar și ceilalți călători au urcat din nou în avion și au ajuns în Atlantic City, New Jersey, cu o întârziere de două ore.

Reprezentanții companiei Spirit Airlines sunt de părere că s-a acționat corect, relatează businessinsider.com.

Videoclipul realizat la bordul avionului a devenit viral după ce a apărut pe rețelele de socializare.



Carolin Minciuc