Bryn și Pat Howells, în vârstă de 80, respectiv 86 de ani, au murit la câteva ore diferență după ce au fost infectați cu coronavirus, deși nu mai ieșiseră din casă de săptămâni întregi, scrie digi24.ro.

Pat Howells a început să se simtă rău în data de 4 aprilie, iar apoi și soția sa a început să prezinte simptome. Ei au fost transportați la Royal Glamorgan Hospital, însă bărbatul a murit luni noapte, la ora 2, iar soția lui peste câteva ore, la 7 dimineața. Cei doi sărbătoriseră recent 60 de ani de căsătorie.

"Bryn spunea mereu că este o persoană de 80 de ani foarte tânără și că mai avea de trăit zeci de ani. În urmă cu doar o săptămână am vorbit cu ea, își vopsea holul. Când a început să se simtă rău am crezut că este din cauza faptului că a exagerat cu munca", a spus Elliot Howells, nepotul ei.

Cuplul s-a întâlnit când Pat avea 22 de ani, iar Bryn 16. S-au logodit în 1957 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, având patru copii și două fiice adoptive, iar acum aveau 11 nepoți și 12 strănepoți.

Vezi și: După o săptămână de terapie intensivă, premierul britanic Boris Johnson a fost externat

Dionisie Rusu