Incident halucinant în Noua Zeelandă. Poliția a anunțat că un copil cu vârsta între 4 și 5 ani a decedat, după ce a fost găsit în cuva unei mașini de spălat, aflată în funcțiune.

Un copil de vârstă preșcolară a murit după ce a fost descoperit în cuva unei mașini de spălat, aflată în funcțiune, potrivit The Mirror. Incidentul s-a petrecut vineri în suburbia Hoon Hay din orașul Christchurch.

Polițiiștii fac investigații privind circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Poliția a atras atenția cu privire la pericolul pe care îl reprezintă mașinile de spălat pentru copii, sfătuindu-i pe părinți să îi supravegheze cu atenție pe copii.

Potrivit Comisiei pentru siguranța produselor de consum, au existat, începând din 2014, cel puțin trei decese în rândul copiilor de până la cinci ani, implicând mașinile de spălat. De asemenea, s-au înregistrat 3.000 de apeluri de urgență, legate de astfel de incidente.

"Este absolut necesar ca părinții să le explice copiilor că aparatele electrocasnice nu sunt jucării și pot fi extrem de periculoase. Micuții sunt extrem de curioși la această vârstă".

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD