Un bărbat din statul american Georgia nu a avut parte de prea mult noroc, luni, când a fost oprit în trafic de poliţişti pentru o neregulă la plăcuţa cu numere de înmatriculare. Pentru a scăpa de arest, bărbatul a oprit maşina şi a luat-o la fugă spre pădurea din apropiere, lăsând în urmă o pungă cu droguri şi un bilet de loterie câştigător, relatează digi24.

Şeriful comitatului Cherokee a declarat că ofiţerii de poliţie au oprit, luni, pe autostradă, o maşină care avea o plăcuţă cu numere de înmatriculare neconforme. În momentul în care a oprit pe dreapta, bărbatul de la volan a fugit imediat din maşină îndreptându-se spre zona împădurită de pe marginea drumului, după ce şi-a aruncat şi ghiozdanul.

„În ghiozdan am descopeirt un laptop, o cantitate mică de metamfetamină şi un bilet la loterie câştigător, de 100 de dolari”, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului şerifului din comitat, Jay Baker.

Într-o postare pe Facebook, departamentul de poliţie l-a felicitat pe suspect pentru câştigarea la loterie şi l-a invitat să vină să îşi recupereze biletul... de la închisoarea din comitat.

„Suspectului care a alergat de ofiţerii noştri în timpul unei opriri de rutină în această dimineaţă pe Interstate-75, aţi lăsat şi un bilet câştigător de loterie de 100 de dolari în maşină. Vă puteţi recupera biletul la secţia de poliţie. De asemenea, felicitări!”, se arată în postarea de pe Facebook.

La puţin timp după, suspectul a fost arestat şi acuzat de posesie de metamfetamină şi obstrucţionarea activităţii forţelor de ordine.

Vezi și: Regimul Erdogan arestează 106 de militari pe care îi acuză că au avut legătură cu organizarea loviturii de stat eşuate din 2016

Dionisie Rusu