Un bărbat care intenționa, vineri, să se arunce în gol, de la etajul 8 al unui bloc din sectorul 6, alături de copilașul său în vârstă de numai patru ani și jumătate, a fost convins, de polițiști, să renunțe la gestul extrem, după mai bine de o oră de negocieri. Acesta ar fi fost furios din cauza faptului că soția intenționa să divorțeze și obținuse inclusiv un ordin de protecție împotriva lui.

Polițiștii și salvatorii ISU s-au mobilizat, de urgență, după ce, în jurul orei 11.00, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că un bărbat care ține în brațe un copil, intenționează să se arunce, în gol, de la baconul apartamentului său. situat la etajul 8.

La fața locului au ajuns, de urgență, salvatori ISU, echipaje ale Secției 25 și negociatori ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost încătușat
Autoritățile au stabilit că este vorba despre un individ în vârstă de 32 de ani, care amenința să-și ia viața odată cu fiul său, în vârstă de patru ani și jumătate, după ce soția l-ar fi anuțat că a decis să pună punct căsniciei.

Mai mult, femeia obținuse și un ordin de protecție, după ce, din cauza comportamentului violent al bărbatui fusese nevoită să-i cheme în ajutor pe polițiștii Secției 25.

După mai bine de oră de negocieri, acesta s-a lăsat convins să renunțe și a fost imobilizat chiar de către echipa de negociere.

Poliția Capitalei a anunțat că bărbatul în cauză a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Sectorului 6.

Sursa: Gândul.ro