Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:50, pe strada Florilor, din municipiul Chișinău.

Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 45 de ani.

„La fața locului, grupul operativ din cadrul IP Rîșcani, au stabilit că bărbatul s-a aruncat în gol de la balconul comun, de la etajul 10, a blocului locativ. În urma impactului cu solul, bărbatul a murit pe loc. Cadavrul fiind examinat de către medicul legist, careva semne de moarte violentă nu au fost depistate”, a spus Stati.

Totodată, reprezentantul Poliției Capitalei, s-a stabilit că bărbatul făcea abuz de alcool. Pe cazul dat a fost inițiată o ancheta pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

Vezi și: Cu 33 de decese provocate de COVID-19, autoritățile se laudă cu un număr mai mic de infectări decât cel prognozat

Carolin Minciuc