Ministerul Finanțelor a anunțat în această dimineață despre decesul unui membru a Guvernului Chicu, secretarul de stat Angela Voronin.

Prin intermediul unui comunicat de presă, ministerul a transmis condoleanțe familiei și celor care au cunoscut-o pe Angela Voronin: „Cu profundă tristețe, anunțăm că s-a stins din viață distinsa noastră Colegă, doamna Angela Voronin, Secretar de stat al Ministerului Finanțelor.

Doamna Angela Voronin și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al Țării.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, doamna Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începând cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuție substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, doamna Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.

Doamna Angela Voronin a fost și va rămâne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mândri mereu.

Din numele colectivului Ministerului Finanțelor, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristețe.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!”

Vezi și: Ultima Oră // 14 persoane au murit de Coronavirus în ultimele 24 de ore. Încă un angajat medical a decedat

Dionisie Rusu