Secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, a degrevat astăzi din funcție pentru a se putea implica în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de către Spînu în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

„Prieteni, cred cu tărie că alegerile parlamentare anticipate sunt șansa țării noastre. Aceste alegeri pot fi câștigate, dacă ne vom mobiliza și vom face o campanie electorală bună. Fiecare efort contează. Începând de azi, am degrevat, concediu neplătit, din funcția de secretar general al Aparatului președintelui. În perioada următoare, alături de colegii de la PAS, vom organiza o campanie electorală care să aducă cât mai mulți oameni onești în Parlament. Cetățenii Republicii Moldova merită o țară guvernată bine, pentru oameni. Vom munci pentru a câștiga încrederea cetățenilor. Vă așteptăm alături”, a scris pe Facebook, Andrei Spînu.

Președinta Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului și a anunțat data alegerilor parlamentare anticipate miercuri, 28 aprilie, după ce Curtea Constituțională a decis că instituirea stării de urgență de PSRM – ȘOR este neconstituțională.

Alegerile parlamentare anticipate urmează să aibă loc pe 11 iulie 2021.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD
Dionisie Rusu