Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce băieţelul lor de doar şase şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident cu o jucărie în formă de pinguin dintr-un parc de distracţii.

Deklan Babington-MacDonald, din din Queensland, şi-a dat ultima suflare la spital, înconjurat de familia sfâşiată de durere. Micuţul s-a rănit cu o jucărie în formă de pinguin cumpărată de mama acestuia dintr-un parc de distracţii.

Potrivit rudelor, în data de 25 aprilie, cel mic s-a accidentat grav din cauza jucăriei în formă de pinguin, pe care a primit-o din parcul tematic, cu câteva zile înainte.

Mama a fost cea care şi-a găsit fiul inconştient şi a strigat după ajutor. Membrii familiei au încercat cu disperare să-i acorde primul ajutor până la sosirea paramedicilor.

În prezent jucăria a fost scoasă de la vânzare, timp în care parcul tematic investighează cauzele exacte în care s-a produs accidentul tragic. De asemenea, o pagină de strângeri de fonduri a fost creată pentru înmormânarea băiatului, potrivit Mirror.

„Deklan a murit pe 30 aprilie, la Spitalul de Copii din Queensland, înconjurat de familie şi prieteni. Vă rugăm să respectați intimitatea și durerea familiei în acest moment. Orice detalii despre memorial vor fi comunicate atunci când este cazul. Au citit mesajele frumoase de sprijin şi condoleanţe şi apreciază bunătatea tuturor celor care au făcut o donaţie. Lauren (mama lui Deklan) mi-a cerut să vă spun că medicii i-au anunţat că starea lui Deklan nu se va îmbunătăţi. Va fi deconectat de la aparate în următoarele 48 de ore. Banii vor fi folosiţi pentru înmormânarea acestuia şi pentru a permite membrilor familiei să facă un suvenir special pentru cenuşa lui când va fi momentul potrivit” a menţionat creatorul strângerii de fonduri.

Băieţelul a fost descris de toţi cei cunoscuţi ca fiind un băiat superb, blând şi cuminte, considerat de mamă cel mai bun prieten al său. O întreagă comunitate a rămas profund afectată de vestea tragică şi şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare.

Sursa: Observator

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD