Pe timp de carantină și campionate suspendate, vă oferim un top al meciurilor legendare pe care le puteți urmări pe Youtube

Real Madrid 3-1 Liverpool (2018)

Cine poate uita acest meci? Loris Karius, Sergio Ramos si Gareth Bale au fost protagoniștii partidei. Karius și-a pierdut abilitatile de portar, făcând două gafe incredibile, Sergio Ramos s-a asigurat că Salah nu va marca în poarta Madridului accidentându-l pe egiptean, iar Gareth Bale a marcat un eurogol din foarfecă.

Italia 3-2 Brazilia (1982)

Brazilia de la Cupa Mondială din 1982 a fost una dintre cele mai bune echipe care nu a caștigat niciodată turneul final, având în lot legende precum Zico, Socrates, Serginho și Eder.
Ironia sorții a făcut ca cel mai spectaculos atac de la Cupa Mondială să întâlnească cea mai bună defensivă a momentului, coordonată de antrenorul Enzo Bearzot. Italia s-a impus cu 3-2 după un meci dramatic și a mers mai departe în finală.

Barcelona 5-0 Real Madrid (2010)

Una dintre cele mai umilitoare înfrângeri pe care "Los Blancos" le-au suferit in fața catalanilor. Sergio Ramos și Lionel Messi au ieșit în evidență prin ce au știut ei să facă mai bine. Ramos a luat cartonaș roșu, iar Lionel Messi și-a arătat clasa demonstrând de ce este cel bun jucător al planetei.
Cea mai bună versiune a fotbalului total creat de Pep Guardiola nu a dat nicio șansă unui Real Madrid condus de  Jose Mourinho.

Liverpool 5-4 Alaves (2001)

Poate unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de Cupa UEFA din istorie. Finala dintre "cormorani" și Alaves a avut pe tabelă 7 marcatori diferiti. De asemenea, acesta este primul trofeu european pe care Steven Gerrard l-a castigat cu Liverpool.

Brazilia 1-7 Germania (2014)

Acesta nu a fost doar un simplu meci de fotbal, acesta a fost cel mai mare coșmar din istoria Braziliei. Mondialul din 2014 s-a jucat în Brazilia, iar sud-americanii se așteptau să câștige trofeul chiar în țara lor, după ce Uruguaiul le-a luat această șansă în 1950. Germania s-a impus cu 7-1 și a mers în finală alături de Argentina.

Germania 1-5 Anglia (2001)

Unul dintre momentele mari ale fotbalului britanic, deși n-a avut loc la un turneu final. Michael Owen a fost omul meciului, reușind să marcheze un hat trick, Gerrard a punctat și el, iar Heskey a închis tabela.

Anglia 4-2 Germania de Vest (1966)

Gloria totală a fotbalului din insulă! Tehnologia VAR nu exista în acele vremuri și probabil că nu vom afla niciodata dacă al doilea gol al lui Geoff Hurst a trecut linia porții sau nu.

Brazilia 4-1 Italia (1970)

În finala Mondialului din Mexic Brazilia s-a impus cu 4-1 și l-a facut pe Pele singurul jucător din istorie care a caștigat 3 finale de Cupa Mondială.

Rangers 5-1 Celtic (2000) & Celtic 5-1 Rangers (2016)

Una dintre cele mai puternice rivalitați din istorie, confruntările dintre cele două echipe scoțiene au mereu ceva de luat în istorie. Atmosfera din ambele meciuri a fost fantastică și merită să vizionați ambele infruntări.

Italia 1-1 Franța (2006)

Finala îl are în prim-plan pe actualul antrenor al lui Real Madrid, Zinedine Zidane. Toată lumea își amintește de lovitura de cap pe care i-a aplicat-o lui Marco Materazzi.