Ana Carolina Moraes da Silva, fostă gimnastă din Brazilia în vârstă de 29 de ani, și-a ucis bebelușul la scurt timp după ce l-a născut. Aceasta a încercat să ascundă cadavrul la gunoi, însă trupul micuței a fost descoperit. Acum, femeia riscă să stea după gratii 30 de ani de zile.

Ana Carolina Moraes da Silva, o fostă gimnastă din Brazilia, și-a ucis fiica la scurt timp după ce a adus-o pe lume. Datele din anchetă arată că fosta sportivă a comis crima în Santos, după ce iubitul ei, Guilherme Bronhara Martinez Garcia, i-a trimis un mesaj și i-a spus că nu dorește „o altă gură de hrănit'.

În momentul de față, cei doi sunt judecați pentru omor, iar polițiștii care au luat parte la cercetări au spus că trupul bebelușului a fost găsit la gunoi, într-un container din fața clădirii în care Ana Carolina Moraes da Silva și partenerul ei locuiau la vremea aceea. Corpul copilului a fost descoperit la gunoi, învelit în ziare și pus într-un sac negru, închis cu un elastic de păr, la scurt timp după ce fosta sportivă a comis crima.

În urma autopsiei, medicii legiști au stabilit că fețița a decedat după ce a fost aruncată de la etajul al șaselea pentru că aceasta prezenta semne de traumatism cranian. Guilherme Bronhara Martinez Garcia, fostul partener al Anei Carolina Moraes da Silva este acuzat că a ajutat-o pe femeie să scape de justiție. El le-a spus polițiștilor că iubita lui și fiica ei de trei ani se aflau într-o altă localitate la acea vreme, potrivit observatornews.ro.

Pe de altă parte, polițiștii au descoperit că bărbatul era nemulțumit de faptul că nu își dorea încă „o gură de hrănit'. Ba chiar, în schimbul de mesaje dintre acesta și fosta gimnastă apare cum el o întreba dacă a scăpat de copilă.

Ai ucis-o pe fiica mea? Scapă de ea', i-a scris bărbatul fostei gimnaste din Brazilia.

Ana Carolina Moraes da Silva a fost acuzată de omucidere și ascunderea cadavrului. Dacă va fi găsită vinovată, sportiva riscă până la 30 de ani de închisoare. Pe de altă parte, avocata acesteia, Leticia Giribelo Gomes do Nascimento, a depus mai multe plângeri conform cărora susține că Ana avea probleme psihice.

Leticia a argumentat că au durat 98 de zile de la nașterea bebelușului până când mama a fost supusă unui test psihiatric, chiar dacă aceasta a avut episoade depresive înainte de sarcină. De asemenea, avocata susține că Ana mai are o fiică de care trebuie să aibă grijă și că femeia nu are nici antecedente penale.

Ana Carolina Moraes da Silva a declarat că ea a crezut că a suferit un avort spontan și că a încercat să scape de corpul bebelușei pentru a nu o speria pe cealaltă fiică a ei. Totuși, procuratura crede că infracțiunea a fost premeditată, iar data procesului va fi stabiliă în zilele ce urmează.