Nativii din semnul Pești pot fi geloși pe partenerul de viață chiar și fără motiv.

Prima zi de Paște conturează pe cer niște aspecte astrologice uimitoare, parcă trasate de o mână invizibilă a Universului special pentru acest moment. Este vorba de aspecte de susținere formate între Mercur, planeta comunicării, din zodia Taur și Pluto, transformarea profundă, și între Venus, planeta iubirii, din zodia Taur, și Neptun, visarea și iluzia. În plus, Luna este conjunctă cu Pluto și în aspecte armonioase cu Venus și Mercur.

Acest context astrologic ne stimulează comunicarea cu cei din jur, însă la un nivel înalt, empatic, cuvintele căpătând o putere și o profunzime aparte. Este o perioadă propice pentru rugăciune și conectare la latura spirituală. Suntem mai iertători și mai dornici de armonie, în ciuda restricțiilor și limitărilor care ne apasă, dar pe care, cel puțin astăzi, încercăm să nu le punem la suflet.

Pe de altă parte, Venus face o conjuncție cu Luna Neagră, Lilith, din Taur, aspect rar, care se produce o dată la aproximativ 9 ani. Aici intervin tentațiile sentimentale, financiare și alimentare, prin urmare putem cădea ușor pradă ispitelor și putem face abuz, deci este nevoie de cumpătare. Totodată, se pot activa o serie de frici legate de stabilitatea și siguranța financiară. Pe de altă parte, latura erotică și pasională se poate resimți intens acum și este de preferat să nu dăm curs obsesiilor și geloziei.

Horoscop Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă la obsesii și gelozii pe care le pot dezvolta față de partenerul de viață, dat fiind că Venus le guvernează relațiile. Totodată, nativii pot deveni foarte cheltuitori și pot exagera, mai ales din dorința de a ieși în evidență, astfel activându-și temeri financiare majore. Cei singuri trebuie să evite tentația de a se întoarce la cineva din trecut.

Horoscop Taur

Taurii au parte de conjuncția lui Venus, planeta lor guvernatoare, cu Luna Neagră, chiar în zodia lor, aspect care le poate aduce un magnetism și erotism ieșit din comun, dar și o tendință de a se lăsa pradă tentațiilor. Atenție la gelozii, obsesii și excese, în special alimentare. Posibil ca nativii să se teamă pentru siguranța lor, mai ales să activeze niște frici financiare. Conjuncția, folosită în mod constructiv, le poate aduce nativilor o mare forță interioară de a se autodepăși, de a-și înfrânge vulnerabilitățile și fragilitățile și de a se conecta la o latură spirituală profundă.

Horoscop Gemeni

Gemenii au ocazia unor revelații și momente de conștientizare deosebite, însă nativii trebuie să țină cont că tendința de a-și activa frici, obsesii și de a se lăsa pradă unor vicii este foarte mare. Totodată, cum Venus le guvernează sectorul iubirii, nu este exclus ca nativii să fie tentați să se întoarcă la un fost partener. Pot ieși unele secrete la suprafață. Constructiv, ziua de astăzi le este favorabilă pentru rugăciune și dialoguri pe teme mistice, spirituale, ezoterice.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de momente plăcute alături de prieteni, însă trebuie să facă în așa fel încât să-și împartă timpul în mod egal între prieteni, partener de viață și familie pentru a se simți împliniți și liniștiți. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot dezvolta o atracție bruscă pentru o persoană din anturaj, iar cei singuri pot face pași către ceva mai mult.

Horoscop Leu

Leii trebuie să facă eforturi colosale pentru a-și lua gândul de la o situație profesională. Nativii se pot simți neapreciați, descurajați și orice dorință ar avea, pare că nu reușesc să și-o împlinească. Totodată, dorința de a fi în față, de a ieși pe scenă și a fi aplaudați, de a fi adulați este mare și poate deveni o obsesie astăzi care să acționeze contra lor, stricându-le imaginea.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trăiesc astăzi momente de înălțare spirituală, de revelație și au parte de conștientizări importante. Nativii fac un pas major în evoluția lor spirituală și pot primi răspunsuri la întrebările cele mai ascunse pe care le au. Cei singuri pot începe să converseze cu cineva care le place și se pot simți conectați spiritual la această persoană. Comunicarea în cuplu este, de asemenea, profundă și empatică.

Horoscop Balanță

Balanțele pot emana o senzualitate și un erotism aparte grație conjuncției pe care o face Venus, guvernatoarea lor, cu Luna Neagră. Totodată, este posibil să se activeze frici, obsesii și dependențe, fie de natură emoțională, fie financiară. Nativii singuri pot cădea pradă unei aventuri pasionale. Atenție majoră la infidelityăți și relații extraconjugale care pot fi plătite scump.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion pot avea parte de gelozii în cuplu, însă sunt susținuți în comunicare și cu cât își exprimă mai înțelept aceste obsesii, cu atât lucrurile se vor rezolva. Cei singuri pot da naștere unei obsesii pentru cineva și pot fi tentați de aventuri, însă relațiile extraconjugale trebuie evitate. Nativii au totuși înțelepciune în a face alegeri acum.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au tendința de a se supraestima, dar și de a se suprasolicita pentru a demonstra cele susținute. Obsesia pentru muncă se poate manifesta astăzi în fel și chip și unii nativi pot uita că este Paștele. Mare grijă la sănătate. Pe lângă frici care se pot activa acum, există și o tendință de a face excese alimentare. Horoscopul zilei le recomandă odihnă. În acest moment este cel mai bun remediu pentru nativi.

Horoscop Capricorn

Cu Luna în tranzit prin zodia lor și în conjuncție cu Pluto, Capricornii se bucură de o forță interioară inimaginabilă. Nativii comunică impecabil cu cei din jur, sunt profunzi în dialog și fac declarații de dragoste intense. Atenție, însă, la obsesiile sentimentale și la tentația de a cădea pradă unei aventuri romantice.

Horoscop Vărsător

Conjuncția dintre Venus și Luna Neagră poate fi destul de dureroasă pentru cei născuți în zodia Vărsător pentru că le poate activa amintirile din copilărie, dar și traumele emoționale, poate dorul de casa părintească pentru cei care sunt departe sau au pierdut tradițiile, rădăcinile. Horoscopul zilei de 2 mai 2021 le atrage atenția că cei care petrec Paștele cu părinții pot fi tentați să fie mai acizi cu cei dragi. Atenție la excesele alimentare!

Horoscop Pești

Pentru Pești ziua de astăzi este foarte spirituală, mai ales din punctul de vedere al conversațiilor pe care le poartă. Nativii își deschid sufletul, îi ascultă cu empatie pe cei din jur, sunt receptivi și vin cu sfaturi bune. Posibil să afle secrete sau informații ascunse și să fie erotici în felul de a flirta. Peștii se pot conecta cu ușurință la Divinitate prin rugăciune.