Un tânăr cere sfaturi internauților, după ce colega lui de muncă însărcinată le spune oamenilor că el este tatăl copilului ei. Asta în ciuda faptului că între ei nu a fost vorba vreodată de nicio relație amoroasă.

Un tânăr s-a trezit într-o situație destul de incomodă la locul de muncă. Asta după ce a descoperit faptul că una dintre colegele sale, care este însărcinată în cinci luni, le spunea oamenilor că el este tatăl bebelușului ei. La început, totul părea o glumă, mai ales că femeia era într-o relație cu un alt bărbat.

Lucrurile, însă, au luat-o razna și oamenii au început să o creadă pe tânără. Bărbatul și-a luat inima-n dinți și și-a înfruntat colega, cerându-i să nu mai perpetueze minciuna, mai ales că este într-o relație de cinci ani cu altă femeie. Doar că a avut parte de o surpriză! Aceasta s-a simțit jignită, mai ales că scena a avut loc în fața celorlalți colegi, și a început să plângă.

Femeia ar fi spus că totul a fost o glumă nevinovată și că nu ar fi trebuit să reacționeze așa. Tânărul și-a împărtășit povestea pe un cont de socializare și i-a întrebat pe internauți dacă nu cumva a gestionat situația greșit. Majoritatea, însă, au sărit în apărarea lui.

”Asta nu a fost o glumă. Femeia a mințit și a spus oamenilor că s-a culcat cu tine, ca ei să creadă că tu ești de fapt tatăl copilului ei. Cine știe ce urmărea! Trebuie să vorbești cu cineva de la Resurse Umane neapărat”, a spus un internaut.

Sursa: cancan.ro

Carolin Minciuc