Noul investitor de la Newcastle dorește să își facă o echipă stelară pentru a cuceri Premier League.

Sosirea șeicului miliardar la Newcastle a făcut deja să se vorbească despre semnături gigantice pentru clubul din Premier League. Prințul Mohamed Bin Salman la Newcastle va pune la dispoziție clubului o sumă importantă de bani pentru a consolida echipa și pentru a semna cu jucători importanți, conform Daily Mirror.

Pe lista principalelor ținte se află doi jucători de la Barcelona. Este vorba despre Philipe Coutinho, împrumutat la Bayern în prezent, și despre atacantul francez, Antoine Griezmann.

Newcastle este deja clasat printre cluburile bogate ale lumii, în ciuda reclamațiilor din partea altor cluburi. Coutinho pare o variantă realizabilă, mai ales că brazilianul își dorește să revină în Premier League. În cazul lui Griezmann pare puțin mai complicat, însă nu imposibil deoarece Barcelona are nevoie de bani pentru a realiza transferurile pe care și le dorește.

Newcastle este de patru ori caștigătoare a campionatului Angliei și în prezent se află pe locul 13 în Premier League, la opt puncte peste zona retrogradarii.

Philippe Coutinho ajungea pe Camp Nou in 2018, când Barcelona îi plătea 145 de milioane de euro lui Liverpool. Brazilianul este cel mai scump transfer din istoria catalanilor. Antoine Griezmann, fost campion mondial cu Franța, ajungea la Barcelona în vara trecută pentru nu mai puțin de 120 de milioane de euro. Francezul a fost adus de la Atletico Madrid.