Horoscopul zilnic pentru 26 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion se pot certa cu părinții și pot pierde un sprijin.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de proiecte personale în mare parte din zi. Unii nativi vor avea parte de întâlniri cu persoane importante, persoane cu care pot să colaboreze în beneficiul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce către seară surprize din partea prietenilor.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de imaginea lor, de felul în care sunt văzuți de restul lumii. Prima parte a zilei le aduce o stare de energie pe care o vor canaliza pentru un proiect profesional, pentru a-și atunge un obiectiv propus. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că pe seară vor avea surpriza unor critici, unor atacuri din partea unor persoane la care nu se așteptau.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de ascensiunea lor socială, chiar și de evoluția lor personală. Nativii vor simți nevoia să învețe lucruri noi, să cunoască noi domenii și să facă pași în direcția de afirmare propusă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a afla vești și informații surprinzătoare.

Horoscop zilnic Rac

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Rac pot avea parte de discuții mai aprinse cu membrii familiei pe teme legate de bani sau bunuri de patrimoniu. Nativii vor avea o atitudine mai reticentă, cu toate că-și vor dori să rezolve contextul. Unii nativi se preocupă de curățenie în casă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia unor momente pasionale în cuplu, unor surprize intime, romantice.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu încep ziua cu momente plăcute în cuplu. Nativii comunică și se înțeleg excepțional cu partenerul de viață. Posibile ieșiri, plimbări în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce surprize neașteptate din partea persoanei iubite, în special seara. Nativii se vor simți în centrul atenției, așa cum le place.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de dezvoltarea unei vieți sentimentale mai bune, fie că sunt în cuplu și atunci doresc îmbunătățirea relației, fie că sunt singuri și caută să se pună mai mult în valoare, să evolueze emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce surprize în planul iubirii, mai ales celor care au relații la distanță.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sdimt nevoia să iasă din cotidian și din inerția vieții și vor căuta să facă lucruri inedite, surprinzătoare, fie alături de persoana iubită, fie dedicându-se propriilor lor pasiuni și hobby-uri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o stare de sănătate bună, chef de viață și energie.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente dificile în familie. Nativii nu reușesc să găsească o cale de mijloc cu rudele, primesc reproșuri, sunt dezamăgiți de atitudinea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce surpize inclusiv în planul relațiilor parteneriale și nu este exclus ca persoana iubită să nu-i susțină în acest conflict.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de dialoguri constructive, înțelepte, interesante. Nativii primesc informații și sfaturi care să-i ajute în dezvoltarea și evoluția lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce surprize legate de o deplasare, excursie, plimbare, mai ales în a doua parte a zilei, către seară.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn încep ziua dorindu-și să se pună într-o lumină favorabilă, să se pună în valoare și se vor preocupa mai mult de propria lor persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de unele surprize financiare, vești legate de bani, cheltuieli neplanificate.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi foarte bună, creativă, intuitivă și energică. Preocupările spirituale și de dezvoltare, de evoluție vor ocupa prima parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce surprize legate de familie, vești din partea celor dragi sau trăiri interioare intense.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de gânduri ciudate, așteptări motivate sau născute din dorința nativilor de a trăi ceva neașteptat. Posibil să primească vești care să-i ia prin surprindere în a doua parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a rezolva o situație financiară mai veche, celpuțin la nivel decizional.

Vezi și: Principele Nicolae, despre cum a evoluat sarcina soției sale, Alina Binder. Ce a dezvăluit despre botez


Carolin Minciuc