Diego Maradona ţine şi după moarte prima pagină a ziarelor. O fostă iubită a dezvăluit că legenda fotbalului a abuzat-o sexual şi a obligat-o să ia droguri pe vremea când avea 16 ani. În urma acuzaţiilor, mai mulţi apropiaţi ai fostului fotbalist ar putea fi puşi sub acuzare pentru trafic de persoane.

Sunt imagini surprinse în anul 2.000 în casa din Cuba în care locuia Diego Maradona. Mavys Alvarez, atunci în vârstă de 16 ani, este filmată în pat cu fostul fotbalist sau în timp ce cântă pentru anturajul său. La un moment dat, fata cere să se oprească înregistrarea, lucru care nu se întâmplă. În altă secvenţă se vede cum priveşte în gol minute în şir, scrie Observator.

După 21 de ani de la această filmare şi la aproape un an de la moartea lui Maradona, femeia şi-a făcut curaj să vorbească despre traumele de atunci. Cu lacrimi în ochi a povestit cum Maradona, care avea pe atunci 40 de ani, o droga, iar abuzurile fizice şi sexuale erau şi ele la ordinea zilei.

Mărturia unei foste iubite a lui El Pibe D'oro

"O dată m-a scos cu forţa din restaurant, m-a împins în maşină şi când am ajuns acasă m-a târât de păr pe scări", a declarat Mavys Alvarez. Femeia susţine că a ajuns în patul fostului fotbalist la 16 ani, după ce membrii din anturajul acestuia ar fi forţat-o. L-a cunoscut pe Maradona în resortul din Cuba, unde acesta era pentru o cură de dezintoxicare. Relaţia a durat 5 ani. Timp în care era închisă în casă cu săptămânile, nu avea voie să iasă nicăieri singură şi nu i-a permis nici să îşi vadă propria mamă. Timp de 3 luni ar fi ţinut-o într-o cameră de hotel şi a încercat să o convingă să îşi facă o operaţie de mărire de sâni. A renunţat la şcoală, pentru că idolul a milioane de microbişti nu voia o iubită cu studii.

"M-am simţit bine pentru scurt timp (n.red. alături de Maradona), dar după ce am început să iau droguri, totul s-a schimbat. M-a afectat mult psihic, m-a afectat pentru că am înlocuit o dependenţă, cu alta. Am fost alcoolică mult timp, pentru a mă putea lăsa de droguri", mai spune Mavys Alvarez, fosta iubită a lui Maradona. La un moment dat a vrut să îl denuţe. Şi-a dat seama însă că nu o să o creadă nimeni. Maradona era adulat în Cuba şi prieten bun cu fostul dictator, Fidel Castro, pe care a şi avut ocazia să îl cunoască. Procurorii din Argentina au anunţat că au deschis o anchetă pentru acuzaţia de trafic de persoane împotriva unor apropiaţi ai lui Maradona. Considerat cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, acesta a murit anul trecut pe 25 noiembrie, la mai puţin de o lună după ce fusese operat pe creier.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD