Lumea sportului feminin are parte de un scandal online între două pugiliste. Efasha Kamarudin (29 de ani) a postat un mesaj agresiv pe rețelele de socializare, când a aflat că rivala ei, Ebanie Bridges (34 de ani), a fost la invitată la o gală.

Controversa a pornit după ce Matchroom Sports, organizatorul unei nopți de box pe 14 noiembrie, a decis s-o cheme pe australianca Ebanie Bridges, fostă culturistă și supranumită ”Bomba Blondă”, să lupte într-un meci.

Bridges va lupta cu Rachel Ball, chiar dacă australianca nu are la activ decât patru meciuri în boxul profesionist, dintre care două le-a câștigat prin KO. Nemulțumită, Efasha Kamarudin a izbucnit pe Twitter.

”Trebuie să vând șosete și să am sâni falși ca să primesc lupte în jurul lumii?”, a scris sportiva din Singapore.

Lucrurile nu s-au terminat aici. ”Bomba Blondă” i-a răspuns rivalei sale, într-o postare tot pe Twitter.

”Sânii falși ajută. Ar trebui să investești în ei, deși este un ușor dezavantaj de greutate totuși. Ajută și stilul de luptă, personalitate și carisma. E un sport de divertisment. Hate-ul și văicărelile nu te duc nicăieri. Lasă capul jos și străduiește-te mai tare, ăsta e sfatul meu”, a scris Ebanie Bridges.

Vezi și: FOTO // Cum a salvat Mohamed Salah un om al străzii batjocorit de nişte tineri: „S-a dus apoi la bancomat şi m-a dat pe spate"

Sursa: Digi24.ro

Carolin Minciuc