Nativii din semnul Săgetător pot avea parte de conflicte ideologice și-și pot schimba unele credințe și convingeri.

Horoscop Berbec

Berbecii caută soluții și rezolvări la probleme mai vechi care-i macină, indiferent de ce sector de viață sunt acestea legate. Nativii știu că trebuie să schimbe o abordare, un mod de comunicare și sunt frustrați că nu găsesc direcția de exprimare potrivită. Poate fi o zi cu mai mult entuziasm ca ieri, însă este de preferat să nu exagereze în nicio dorecție.

Horoscop Taur

Nativii din semnul Taur sunt tot mai hotărâți să caute o soluție la problemele financiare sau sentimentale, de cuplu pe care le au. Este o zi în care se pot accentua unele frustrări legate de bani și va fi și aceasta o direcție în care nativii caută să reglementeze situația, să vină cu idei, să-și gestioneze bugetul altfel. Pe de altă parte, se întrevăd preocupări legate de casă și familie, activități curente care pot, în unele cazuri, strica programul nativilor. 

Horoscop Gemeni

Gemenii trebuie să evite și astăzi luarea deciziilor importante și radicale. Mercur, guvernatorul lor, este în aspect tensionat cu Nodul Nord din zodia lor, deci confuzia este foarte mare. Nativii se pot agita în găsirea celei mai bune abordări, în găsirea unui nou raționament după care să funcționeze, în găsirea celei mai bune soluții de viitor. Sunt confuzi pentru că nu știu direcția pe care să se îndrepte mai departe. Mulți nativi vor să afle adevărul, să-și pună la punct niște principii și convingeri, însă cel mai probabil vor fi doar răscoliți de avalanșa de gânduri care le trec prin minte.

Horoscop Rac

Cei născuți în semnul Rac realizează că au nevoie de o altă abordare a unor situații din trecut, o altă viziune asupra a ceea ce a fost, astfel încât să se detașeze de ceea ce le aduce încă frământări. Unii nativi își doresc cu orice preț să ierte pe cineva, să uite pe cineva. Pe de altă parte, poate fi vorba de noi convingeri, de căutarea unor noi crezuri, unor noi doctrine. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să fie atenți la cheltuieli și să încerce să evite cheltuielile în exces.

Horoscop Leu

Luna traversează și astăzi zodia Leu și se va afla în opoziție cu Jupiter din sectorul relațiilor. Nativii, deși ambițioși, dornici de expunere și motivați, astăzi nu vor simți bucuria împlinirii dorințelor. S-ar putea ca partenerul de viață să nu-i susțină într-un demers sau niște oportunități profesionale să nu poată fi obținute așa ușor. Oricum, ar fi de preferat să fie atenți și să evite excesele. Posibile neplăceri, nemulțumiri și chiar tensiuni legate de o datorie, un bun material pe care l-au împrumutat unor prieteni, asociați. Cumva trebuie să-și reanalizeze atitudinea față de aceștia.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioară nu a trecut perioada stresantă, dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, este în careu astăzi cu Nodurile Lunare. Nativii sunt forțați de un context să-și reconfigureze o situație ce vizează cariera, funcția, strategia de atingere a unor obiective. O nouă viziune profesională îi poate ajuta. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mai multă grijă la sănătate, în special în cazul celor care au probleme de natură cardio-vasculară. Stresul și suprasolicitarea fizică, excesele trebuie evitate.

Horoscop Balanță

Nativii Balanță s-ar putea să fie nevoiți să-ți reconfigureze niște idei, atitudini, ideologii, fie profesioanle, fie legate de sănătate. Poate fi vorba de noi tipare de gândire, de noi viziuni, toate cu rolul de a-și îmbunătăți stilul de viață sau de a-și îmbunătăți situația profesională. Tensiunile cu colegii pot continua și astăzi ca urmare a convingerilor diferite. Posibile conflicte în cercul de prieteni.

Horoscop Scorpion

Este nevoie ca Scorpionii să-și schimbe abordarea cu privire la un context ce vizează sectorul financiar, fiind vorba în special de banii altora, sau în privința unei situații ce ține de viața intimă. Poate sunt prea geloși, poate sunt prea dependenți de cineva sau ceva, poate se tem prea mult să nu piardă ceea ce au în prezent. Pe de altă parte, mai multă atenție în expunerea publică sau în fața unei autorităși, poate chiar a superiorilor.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au nevoie să-și schimbe abordarea cu privire la viața de cuplu, cu privire la partener. Poate fi vorba de unele decizii luate de nativi, de unele discuții și viziuni care necesită o nouă analiză, poate chiar o reconfigurare a ideii de viață în doi. De asemenea, și abordarea de pnă acum pe care au avut-o în relațiile profesionale necesită o schimbare. Atenție la conflictele de idei, ideologii, principii și filozofii de viață.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt forțați de evenimente, situații, dialoguri purtate să-și schimbe abordarea cu privire la un context profesional, la ceva ce ține de locul de muncă. Poate fi vorba de o schimbare a modului în care-și desfășoară activitățile, de o schimbare a atitudinii față de colegi. Contextul poate avea legătură cu o situație financiară. Nativii nu acceptă concesii și compromisuri când vine vorba de bani.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de dialoguri, dar nu este obligatoriu ca acestea să fie declanșatorul, însă au parte de situații care-i determină să-și schimbe raportarea la o relație de iubire. Este nevoie să vină cu idei noi, cu o nouă viziune pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Poate trebuie să stea mai mult de vorbă cu partenerul sau, în alte cazuri, cu copiii, care au nevoie de mai multă atenție și înțelegere. 

Horoscop Pești

Tot Mercur, care se află în zodia Pești, va face astăzi un careu cu Nodurile Lunare, aspect care poate aduce multe frustrări nativilor care par să nu înțeleagă rostul vieții, sensul pe care trebuie să se îndrepte în viitorul apropiat. Este un moment greu de gestionat emoțional, cu tensiuni interioare, stres, agitație, neliniște și chiar insomnii. Horoscopul zilei de 25 martie le atrage atenția nativilor care au probleme de natură cardio-vasculară să evite excesele de orice fel.