Diomansy Kamara, fostul internațional senegalez, îl sfătuiește pe Sadio Mane că ar trebui să o părăsească pe Liverpool dacă își dorește să își îndeplinească visul, acela de a fi al doilea jucător african care cucerește Balonul de Aur.

Mane, atacantul lui Liverpool, a  terminat pe locul 4 în clasamentul pentru Balonul de Aur din 2019. El și-a exprimat, în această săptămână, dorința de a fi al doilea african care cucerește acest trofeu după George Weah.

"Dacă Mane vrea să câștige Balonul de Aur într-o zi, este posibil să fie nevoit să o părăsească pe Liverpool deoarece clubul nu este cel mai bun susținător pentru jucător, în ciuda performanțelor lor extraordinare. El trebuie să continue pe drumul în sus, întrucât nu era departe de a ajunge pe podium. Acum el trebuie să continue să lucreze și poate chiar să schimbe lucrurile. Am văzut că Liverpool nu exploatează punctele forte a lui Mane." a declarat Kamara pentru ESPN.

Kamara mai recunoaște și că puține cluburi ar reprezenta un pas în față pentru Mane, însă i-ar plăcea să îl vadă jucând la Real Madrid. "Având în vedere valoarea sa de pe piață și calitatile lui, nu există multe cluburi la care să poată merge pentru a face un salt major. Stilul său de joc e aproape de criteriile de la Real. La fel de bine cred că s-ar potrivi și la Barcelona, PSG sau Juventus." a mai adăugat Kamara la adresa lui Mane.

Diomansy Kamara a jucat mult timp in Premier League și știe despre ce vorbește. A evoluat pentru echipe precum Portsmouth, Fulham sau Celtic.

Sadio Mane se află în al patrulea sezon la Liverpool, pentru care a înscris aproape 80 de goluri în peste 170 de meciuri. A reușit să caștige Liga Campionilor anul trecut alături de cormorani.