În ziua precedentă toți ochii iubitorilor tenisului au fost ațințiti către disputa din turul al doilea de la Roland Garros, ce le-a pus față în față pe Simona Halep și Irina Begu.

Încleștarea 100% românească de pe zgura de la Paris nu a avut istoric. Halep a controlat întreaga desfășurare, reușind să se impuncă cu 6-3, 6-4. În continuare, în turul următor, aceasta se va duela cu sportiva din Statele Unite ale Americii, Amanda Anisimova, duel ce va avea loc vineri, nu mai devreme de ora 12:00, transmite Cancan.

Astăzi, primul duel în care va fi angrenată o jucătoare din România, va avea loc începând cu ora 13:30, atunci când Ana Bogdan o va înfrunta pe Sofia Kenin. Aceasta din urmă, aflată pe locul 6 în ierarhia mondială, este cotată drept principală favorită în vederea obținerii victoriei. Totuși, trebuie să menționăm faptul că Sofia Kenin vine după un meci maraton, întins pe durata a mai bine de 2h, împotriva rusoaicei Ludmila Samsonovo (6-4, 3-6, 6-3), duel ce ar putea-o afecta din punct de vedere fizic.

În fine, ultimul meci al zilei cu reprezentare românească este cel al Patriciei Maria Țig. Câștigătoarea de la Istanbul o va întâlni de la ora 15:30 pe Christina McHale. Fără rezultate notabile în ultimii ani, jucătoarea din Statele Unite ale Americii va pleca în acest duel cu șansa a doua.

Vezi și: Fotbalistul Neymar are 34,6 milioane datorii la Fiscul spaniol. Acesta nu a achitat impozitele