Renumita cântăreață Sia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară și anume cu Ehlers-Danlos, fiind o maladie neurologică rară, produsă de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului, care se manifestă prin dureri cronice crunte.

Sia a dezvăluit maladia cu care se confruntă, în cadrul unui mesaj publicat pe Twitter, pentru- a-i încuraja pe ce care suferă de aceeași boală extrem de rară să nu se dea bătuți, indiferent cât de departe ar părea că se află luminița de la capătul tunelului, transmite antenastars

„Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”, scria Sia pe pagina sa de Twitter.

Sindromul Ehlers-Donlos este unul foarte rar și afectează unul la 2.500-5.000 de indivizi. Maladia este cauzată de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacționează cu colagenul.

Vezi și: Gala Premiilor Emmy 2020. Iată lista principalelor trofee